(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
лол) така шкода, що можна отримати штраф при аудиті
-
В мене ціль - розібратись в системі і почувати себе комфортно. Тому я для себе вважаю факапом, що я прочитав перше речення де сказано, що можуть не дати T5, але не прочитав, що треба самому порахувати))
-
Вони наче тільки збираються її запускати... А взагалі, як і все у Neo, умови можуть змінити у будь-який момент. Кейси по мутним транзакціям можуть тривати дуже довго (місяцями)
-
Ну яка шкода від цього? Ніяка. Але ок
-
Так все таки в сра кабінеті подивитись що банки за тебе репорять так і не відповіли. Я теж такого там не бачила
-
ми not married (мабуть сильно логічні) але недавно от common-law declaration підписували в присутності нотаріуса (треба для подачі на ПР). це по суті приравнюється до married, розписалися ж на бумажці
-
чого тільки не наслухаєшся від цих клоунів і їх клієнтів 🫢
-
Це не факап, це ок, тому не розумію для чого усі ці бульби та роздування щок)) але якщо комусь полегшало то ок)
-
інтерес можна побачити у виписках банку 😉
-
я і кажу, що це ви маніпулюєте - кажете, що порушивши правило вас не спіймали, тому радите всім порушувати. Це звісно повна дичина. Я наче не в айті групі, а на якомусь жіночому форумі 😰
-
Так я про то і пишу. Що податки з прибутку з сейвінну ви не порахуєте
-
Дякую. То не я писала що треба вираховувати а тільки т5 вводити. Тому відповідь не по адресу
-
Окрім скошії немає сенсу
-
Самостійно я можу порахувати скільки interest накапало за рік. Мені здається, далі вже CRA само визначить чи треба мені щось доплачувати. Глибше не розбирався 💁♂
-
не потрібно нічого самому рахувати, ви просто заповнюєте поля у формі з отриманих Т5 та інших сліпів. Якщо сліпа нема, то там є кастомне поле для цього, куди ви можете ввести будь-яку суму і написати що це. Податки повністю автоматично розраховуються
-
До чого тут водіння? Невдала маніпуляція. Ви лякали аудитом за незарепорчені 49 кадів. Я вам надала інфу що за це нічого не було
-
за вас я не хвилююсь абсолютно. Я хвилююсь тільки за тих, кому важливо дізнатися і зробити правильно. Якщо ви (для аналогії) постійно порушуєте правила водіння і радите це робити іншим на основі того, що вас ще не спіймали і ви жодного разу не потрапили в ДТП, то ваші порадити шкідливі для інших
-
Хм якось не дуже))) мені взагалі потрібна для чексі кредитка з гарним відсотком. Скотина банк мене порубав. Шукаю інші варіанти
-
Як ви збираєтесь самостійно це рахувати?? Податки з сейвінгу. Як розберетеся скиньте будь ласка формулу. Дякую
-
Десь на реддіті писали що 6к. Ти не chexy хочеш підключити? Вони вже не приймають MasterCard
23 Jan 2023, 01:02
34 minutes ago