(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми не живемо там де -20 😁
-
Теж не розумію навіщо жити в таких місцях 🤷♂
-
Може він чоловічі вдягає, це ж Канада😉
-
Це джинси з флісом? Їх ще спробуй знайти жіночі
-
А на автомате - не понимаю что мне может помешать если честно. Разве что есть какая то электронная защита. Задняя ж включается фрикционами (мокрое сцепление). И на небольших скоростях у меня вполне включается задняя.
-
Мемас про миску рису масштабувався
-
За даними південнокорейської розвідки, угода між КНДР і Росією передбачає постачання до КНДР 600-700 тонн рису на рік, зарплату задіяним проти України північнокорейським військовим у 2 тисячі доларів США, космічні технології, а також домовленості про залучення РФ до участі в бойових діях на Корейському півострові в разі війни 🔻 підписатися
-
На большинстве механик прямые шестерни без синхронизаторов - включить не получится, будет скрежетать. Но! Так не на всех! На некоторых авто ставили синхронизаторы на заднюю передачу, и включить её на ходу вполне себе получится.
-
А документи? Наскільки знаю, русня щоб комуналку навіть міг платити - просить рус паспорт.
-
Тільки вони не змогли перекласти 700,000 tons Загубили 3 нулі 🤷♂
-
все то ти знаєш
-
Ти може і кеди на зиму замінюєш на боти?😒
-
Мда уж. Не вистачало ще руснявий паспорт отримувать. Дякую за інфу
-
Але в принципі вирішили так, що в окупацію не поїдемо, а якщо деокупують - то з квартири виженемо якщо хтось вже поселився
-
розкусив мою старомодність. я ношу чоловічі джинси "не в обліпочку"
-
По нашому досвіду (Бердянськ), поки що русня не заселилась, ключі сусідам віддали. Але, комуналку платити тільки при наявності рус паспорта можна. В окупацію заїхати тільки через рашу (+фільтрація). Ну може що змінилось, але десь так було влітку коли мама дізнавалась.
-
Asus RTX 2060 ROG Strix O6G Gaming Video Card 6GB Very good condion. Works well under Windows and Linux. Supports Ray Tracing, DLSS, has LED configurable lights. Has a BIOS switch with Quite and Performance OC profiles. Selling because it's been sitting on a shelf unused for >2 years.
-
Навпаки
-
зовсім мене не поважаєш
-
Приїду додому і підійму келих безалкогольного пива за твоє здоров'я ☺️
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago