(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
маняна стайл
-
не против обвинить друг друга
-
нет, это скорее про то что центральное правительство социалисты, а в Валенсии право-центристы
-
Не достатньо
-
А ти шо?
-
Десь є симуляція як рашу бомблять ядеркою і вийшло 45 мільйонів жертв, то в них ще 100 мільйонів теоретично залишається. Вони зможуть навіть після цього воювати пʼятдесят років
-
всім привіт. питання до фронтенд гуру-ніндзь-майстрів. я дивлюсь на те , як грузиться картинка зафіксувавши швидкість мережі через network throttling спочатки, картинка завантажувалась за 1.8 сек (середнє з 10), я прибрав паралельні запити (більшу частину), та зараз вона завантажується за 1сек якщо завантажувати картинку окремо, опісля завантаження всього сайту, картинка із зафіксованими мережеваими показниками завантажується за 300мс дивлюсь виключно на content download (stalled/queueing та інші кроки ігнорую) власне питання: чим можна подивитись причину того, що content download збільшується. загалом хочеться ізолючати час витрачений на content download (передачу бітиків мережею) та всього іншого використовую h2 протокол
-
Історію переписувати якось складно зважаючи на рівень цифрлвізації, - якщо там і був таргет - то більш банальний - скоротити економічно невигідне населення. Всі ці пенсійні фонди, лікарні, програми соцпідтримки...
-
Не розумію, це якою мовою?
-
Червоний кружечок ти такий дотепний
-
Хм. Картинка розміром 100kb при ліміті 3.5mb завантажується за 1сек. Там до 5-и паралельних із нею запитів 👀
-
Буде два запроса - кожному по 0.5мб в середньому дасть і так далі
-
Якщо поставити 1мб/секунда, це не швидкість кожного запроса, це сумарно скільки на всі запроси даєтся
-
Не зрозумів що ви маєте на увазі
-
Так нетфорк троттл ставить ліміт на усі запроси сумарно, того картинка і загружается повільніше якщо є інші запроси
-
Спробуй для тесту якусь іншу адресу, з чужого сервера
-
Картинка з твого сервера?
-
Сервер не мій, та й сайт не міг. Я взагалі на різні сайти дивлюсь, та пробую зрозуміти, як картинку завантажувати. Всюди така картина: content download зростає непропорційно кількості паралельних запитів, ось і цікаво чи хтось знає спосіб отримати глибшу аналітику
-
мені здається що попри http2 браузери все-одно обмежують кількість паралельних запитів. Але я не памʼятаю більше, просто колись теж дивився на перф
-
В моєму розумінні accountability це все одно контроль (контроль процесів і затиків) а чатжпт каже що це різне але те що він приводить в прикладах це контроль не ГІПЕР-контроль але все одно форма контролю
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago