(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Техасі здається великі міста продемократичні а пгт голосують більше за республіканців
-
побачимо скоро
-
Wishful thinking?
-
мене зацікавило саме те що в пояснюючих відео роблять упор на те що Accountability досягається без контролю: ти accountable але нікого (і нічого?) не контролюєш??
-
там С це Consulted про RACI я знаю причому я намагалася її отримати чи построїти але ПМ каже на нашому проекті нема RACI бо у нас (в теорії) shared responsilbility і самоорганізуючуяся команда всі A і всі R
-
тому що за ідеєю має всім рухати мотивація людей , які виконують роботу. Задача А мотивувати і допомагати. А допомога можлива за наявності ненавʼязливого контролю «як справи? Чи потрібна допомога?»
-
Скажи ПМу, що якшо він просто не хоче бути А, то міг би одразу так і сказати 😁
-
Так, але в цих виборах він сумарно менш червоний. Може то урбанізація або просто неосвічених/старих селян (ака виборців трумпа) стало менше
-
Так не буває. Це із серії "ти не можеш керувати тим, що не можеш порахувати". Якщо не рахувати (не контролювати), то неможливо керувати. Тобто від Accountability залишається лише сподівання
-
Я згодна, що контролювати необхідно так чи інакше. Це ж ми обговорюємо що мають на увазі коучі в тих відео)
-
добре коли мітинги з виключеною камерою можна закотувати очі і ніхто не здогадається 😁️️️️️️😁️️️️️️
-
Шо, опять?
-
Ой, як незручно 🤷♂ youtu.be/_IZicThP8pk
-
www.instagram.com/reel/DB1YipqOGBg/?igsh=MXhlejE0YnNtcThxag==
-
ко-ко-ко, ніхто не краде, корупції нема, рожеві поні тільки бігають і струть веселеками
-
Коли виключена камера можна взагалі кудись вийти, в магазин, парк, на кухню яєчню пожарити
-
Це відомий факт про тутешні порти. Гірше ніж в Одесі 😢 Головне, що всі знають, але типу нічого не можуть зробити. Перевіряти складно дуже. Ну як завжди все в Канаді
-
Або орати вголос
-
youtu.be/T5XJrJTG-BQ
-
ну це треш. Це означає що кордони диряві як решето
23 Jan 2023, 01:02
Post 585486 of 629857
about 2 hours ago