(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знайомі канадійці/американці всі за Харріс. До того що прям пишуть Today the free world takes a step towards or away from the abyss
-
Где тот чувак теперь?
-
А я роблю Куба лібре і дивимось серіальчик. Почекаю файнал анонс по виборам Але я був за Щербицького
-
Наскільки я пам'ятаю він тільки з Київрадою працював, ВР то інший рівень
-
Хотів простимулювати чувака як топив за зеленського щоб він поставив теж - але він не наважився. по факту отак по факту чувак виявився правий але програв що не до кінця вірив у свій вибір
-
Я вірю що є шанс що Трамп реально буде розрулювати щось бо Трамп не в кармані корпоратів. А Байден і демократи - в кармані корпоративні на 200%, а корпоративні важливі не справи в світі чи імідж а прибуток і контроль. Все що не працює на це просто не важливе для них і для їх кишенькових політиків.
-
О, і в мене такий був, тільки помічниками депутатів робив в ВР. А однокласниця зараз депутатка в ВР
-
I voted conservative
-
Приходиш до нього з пакетом грошей, а потім стаєш депутатом і заробляєш х5-х10 ... Профіт
-
Я про його жінку)) і тоді це скоріше проти Трампа було, бо він здавався мені американським Жиріком))
-
Таке вже казали 2 роки тому про Байдена, що він до виборів разрулить війну щоб бути перед виборами на коні.. чи ніхто не пам'ятає... війна це наш вирок нажаль.. на довгі роки
-
Як би я пішов в твою компанію, я би тебе зашеймив! 🤪
-
Просто с Байденом чи Харіс немає вже навіть надії.
-
Тому і кажу, що є надія що він може реально щось розрулити. Лише надія, не віра чи впевненість.
-
Та те саме, але поки що без цього легше. Планую продовжувати як мінімум до Різдва)
-
Хоча пафосу було...
-
Але реально це питання не того що Трамп любить чи хоче для України, а його власного іміджу.
-
А ще він старий вісімдесятирічний пєрдун
-
І шо? Вони обидва нвчого не можуть закінчити
-
Тут така штука що в нього важелів більше і дубина товща і довша.
23 Jan 2023, 01:02
Post 586238 of 617642
4 minutes ago