(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
JD Vance - “мені байдуже, що буде з Україною" Ілон Маск - спілкується із путлєром та іншими представниками парашки, поширює роспропаганду за рахунок цього також Роберт Кеннеді - “в Україні сидять нацисти” Вівек Рамасвамі - повторював Соловйова про заборону рпц фсб, заборону “опозиційних” партій, Зеленський диктатор Дональд Трамп молодший - “Україна одна із найбільш корумпованих держав на Землі”, критикував передачу АТАКМС за компанію з Кеннеді, агітував “Zelenskyy Unmasked”
-
Счас этого больше будет. Спасибо ChatGPT
-
а ти не жив до ковіда?
-
у меня не было такого опыта, чтобы в айти компании для тех интервью приходилось идти в офис, думал так в 2024 никто не делает)
-
А что удивило во втором пункте?
-
ну без шуток, Украине больше нужны люди, а не деньги но только почему-то украинцы вне Украины, не любят эту ситуацию
-
ідіть скажіть це в обличчя будь кому, хто зараз служить, побачимо що буде з обличчям (вашим)
-
якщо тут хтось вважає, що раз Україна корумпована, то її не треба підтримувати, або треба погоджуватись на капітуляцію умови мири парашки, нам з вами говорити немає про що
-
а тебе еще не предлагали зарплату? говорят потом гринку будут давать, если ты правильно пишешь
-
якщо Зеленський вітає, то що вам не подобається?
-
Абсолютно переконливий результат виборів в Америці. Чітке лідерство Президента Трампа. Я вітаю із цією перемогою — Зеленський
-
Це маніпуляція що неясно
-
Виглядає так ніби половина цього чату в команду набрали)
-
а есть комментарии Камалы или Байдена?
-
різницю між правотою, маніпуляцією, і інтересами України розумієте, пане?
-
500 дітей вбито - українці винуваті
-
А під такими постами про корупцію в допомогу Україні американці пишуть фак юкрейн українці заслуговують на все що з ними робиться
-
это привент G-2
-
во время войны ездил в Киев и обновлял данные, что уже больше действий чем у 95 процентов чатика
-
я говорил что Украина коррумпирована много кому лицо цело что я делал не так?
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago