(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а я що його фанат?
-
Я пропоную щоб ти собі наколов його обличчя, татуювання
-
Ну так з приходом Трампа дядя Сі в кращому випадку буде третім, бо Трамп займе і перше і друге місце разом взяті.
-
🤦♂️🤦♂️
-
Ну не придирайтесь вже до слів, я лапки забув.
-
цікаво)))
-
Ні. То Орбан маніпулював демократами, він світовий сірий кардинал.
-
Та то всьо демократи бідним орбаном в трусіках маніпулювали
-
Пот всіх понтах Китаю, рашки і автократій другого ешелону, США це 25% світового ВВП і 40% військової сили. З союзниками по НАТО і поза НАТО (Японія, Корея, Австралія і .т.д.) це 70% світового ВВП і 75% військової сили в світі. Ніхто США не може погрожувати реально, бо як дійде до реального конфлікту - розмажуть по стінці і Китай, і рашку. Причому в цей раз ніхто не буде як і В'єтнамі дубаситись, просто закриють міжнародну торгівлю і дадуть тринди там де вилізе щось через кордон.
-
Ніхто не буде воювати так. Прилетять мікс ф-16/18/22/35 з прикриттям томагавками і патріотами і розфігачать все що не закопано метрів на 10. Те зо закопано дібьють б-52гі.
-
В Європу через рашку
-
І як вони цей мобрезерв доставлять кудись за межі Китаю? На надувних шлюпках?
-
Що там з інціативою по снарядам для України - скільки змогли зробити?
-
Ага тільки реально весь цивілізований світ по виробництву арт снарядів відстає і тільки зараз вони починають розкручувати виробничі потужності які непонятно коли дадуть ту кілкьість з якому можна воювати
-
,и француз десь під варшавою орієнтовно в грудні
-
Скіки часу умовний німець зможе просидіти в окопі?
-
Американці можуть просто влаштувати блокаду морську і Китай сам зкопититься.
-
По морю там шанси між ніякими і самогубством.
-
Забезпечити мільйони мобів як на такій відстані?
-
Рілі, рашка в Україні майже три роки повзе. НАТО стерилізує просто все на глибину кілометрів в 200 і на цьому понтифікату закінчаться.
23 Jan 2023, 01:02
15 minutes ago