(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
щось я маю сумніви що у них це пройде гладко
-
Щось мені підказує, що коли треба буде - то натисніть де треба і боєприпаси швидко підуть в кількостях, які здатні перепадами 500 км в глибину по всьому кордону НАТО з рашкою.
-
і що із цим робити, і на скільки це років
-
уяви який відсоток технологічного виробництва впаде коли тайвань закидають ракетами
-
А ще просто одне питання: як з екстренним відновленням виробництва боєприпасів в країнах НАТО буде, якщо нападати не на Україну, а на них безпосередньо?
-
трошки постраждає, постраждає, серйозно постраждає, виживе - виживе це одна з останніх стадій
-
я ніде не казав що нато проїбе кордони чи що нато програє китаю само по собі, я лиш кажу що і тут і там і про ізраїль не забути - оце виклик буде витрачаючи ресурси в одному місці інші місця уважно будуть за цим спостерігати....
-
Японці он зробили помилку проти США в другій світовій, думали що Американцям буде влом напрягатись.
-
Так, тільки ні там, ні там не треба так багато всього, і багато чого не потрібно й там і там одночасно - як наприклад АУГ.
-
І що їхнє "трошки" з запасів вже 3 роки на 100% завантажувати рашку до того що вона вже Іран та Північну Корею просить допомогти?
-
стоп стоп, не треба різко переходити з китаю до кордонів нато, тримаймося контексту коли треба бути присутнім і тут і там одночасно
-
Ви серйозно думаєте що НАТО продовбе масове скликання військ на своїх кордонах і не аідженк хоч трохи мін, літаків і томагавків?
-
ну, окей, я зрозумів твою позицію, але я не так впевнений що ресурсів більш ніж достатньо
-
А проти того що є в НАТО вона дуже швидко перестане дострілювати.
-
Це все немає ніякого сенсу коли зброя не дострілює.
-
які на кілька тижнів, якщо цитувати їхній генералітет
-
у них навіть деякі торгові центри перероблені на заводи із виробництва зброї
-
Я нагадаю, що окрім рашки, яка сама закрита географічно дуже незручно для світових експансій (їх максимум - найближчі сусіди) і не має флоту щоб навіть намагатись, всі інші країни які потенційно можуть "дивитись" або маленькі, або торгово-залежні, або й те й інше взяте. В США і союзників є запаси тупо всіх ресурсів на планеті і вони здатні підлаштуватись під будь які "зовнішні" торгові втрати.
-
але ідіотизм як ми бачимо це не критарій до буде чи не буде
-
ніхто жодного разу не казав що нападати на нато це не ідіотизм
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago