(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
^ if Jesus was here, would you let him in? As long as he came here legally 🐻
-
ще й соціаліст, якщо що)
-
привіт народ,знайшов таку програму від університету альберти,думаєте варто енролитись? coned.ualberta.ca/public/category/courseCategoryCertificateProfile.do?method=load&certificateId=1031936
-
А хтось ставив собі dashcam? Може хто знає яка середня ціна по лікарні за встановлення front & rear в Etobicoke/GTA?
-
мабуть залежить вiд ваших цiлей, та виглядае що вони сфокусованi на вивченнi практичних iнструментiв, а не загалльноi бази. Я думаю що подiбне можна вивчити не гiрше по будь-яким (буквально) онлайн курсам, адже основне в них практика
-
У фед уряді якісь довбні сидять чи я чогось не розумію? Нащо закривати офіси, але не забороняти застосунок? Якби заборонили застосунок, то офіси самі б закрились. А навпаки робити який сенс? Ось будуть ще layoffs youtu.be/-ZPD3m1-Yr0?si=LU_zW8Yktye2eKRC
-
По второму кузову не подскажу, так как имел с ним дело только заочно. По первому могу рассказать все.
-
хіба тільки китайці працюють в їх офісі в Ванкувері і Торонто? Ці ж китайці потім будуть шукати в Канаді роботу, а не поїдуть в Китай
-
Та і грець з тими layoff, ще за китайців переживати треба? Це ж brainrot
-
Ви ж мабуть досі користуєтесь ВК?
-
А закриття офісів в Канаді магічним чином перенесе сервери в Канаду?
-
В тому що інформація знаходиться на китайських серверах до яких мають вільний доступ їх уряд. А так все ок
-
А навіщо реєстратор? Щоб накликати біду? Я чув що всі хто ставить рано чи пізно мають що показати на ньому)
-
До чого тут русня? Проблема з безпекою у застосунку, наявність/відсутність офісу ніяк не впливає на безпеку, якщо застосунок не заборонений.
-
Дійсно, з такою логікою можна русняву компанію відкривати і працювати - працівники ж канадські .
-
Санкції, дякувати ЛДНР та окуповані території котрі IP не можуть відрізнити
-
Типа что за северная корея 😄
-
Я друзьям новости кидал или мемы а у них не доступно
-
А кто то в курсе почему многие канадские ресурсы в Украине например не посомтреть без впн
-
Витік інфи? Це ж соціальна діра - туди люди самі викладають всю цю інфу. А ну і більшу частину метрики з телефону збирають чисто так «щоб було» :)
23 Jan 2023, 01:02
8 minutes ago