(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гляньте що корейці приперли
-
mil.in.ua/uk/news/rosiyany-pochaly-vykorystovuvaty-pivnichnokorejski-kulemety-type-73/
-
🇨🇦 Канадська поліція і групи допомоги мігрантам готуються до напливу шукачів притулку, які тікатимуть з США після перемоги Трампа на виборах. Як пише Reuters, Оттава має справу з рекордною кількістю заявників на отримання статусу біженця. Агенція нагадує, що коли Трамп вперше прийшов до влади у 2017 році, тисячі шукачів притулку перетинали кордон Канади, щоб подати заяви про надання статусу біженця — в переважній більшості це сталося між штатами Квебек і Нью-Йорк.
-
От це було б дуже корисно перевірити. Якщо спитаєте у цих immigration officers - буду дуже вдячний. Бо у мене letter of introduction до квітня 25го. Я хочу ще в цьому році приїхати, але варто розуміти варіанти.
-
То рекламний відос, який покупцім мабуть показували як пруф. Там же видно вікно плеера і назву "HSC demo.mov"
-
Typе 73 – це північнокорейський 7.62x54R-мм піхотний кулемет, який можна назвати гібридом радянського ПК та чехословацького VZ. 52. Візуально, Type 73 є сумішшю цих кулеметів з «нотками» британського Bren.
-
Тссссс, це не відповідає методичці.
-
It was at this moment that he knew...
-
цивілізації більше
-
легше перейти було
-
Цікаво чому Квебек
-
Цивілізації більше в смислі?
-
цікаво чи ви виграші якось оподатковуються чи це вважається щось на зразок лотереї
-
ну багато поселень на кордоні
-
Монреаль? У нй з Онтаріо більший кордон
-
Але напевно там не тільки в відстані справа. Треба подивитися на провінційні допомоги і т. д.
-
Відкрийте карту і побачите. З НЙ до Монреалю пряма траса на північ, 6 годин. До Торонто 8 годин.
-
Словакия выйдет из договора об избежании двойного гражданства с рашкой Было уже или не?
-
Тому що з Квебеком більша половину кордону сухопутна, а з Онтаріо - озера і широкі річки, які просто так не перейдеш поза пунктами пропуску.
-
і ще одна #вакансія : jobs.lever.co/NoibuTechnologies/589f0146-44dc-4169-9a0f-17d7814bb5dd?lever-via=L9OlUPQdIW&lever-social=job_site Purpose and Objective: The Backend Developer at Noibu is responsible for building and maintaining scalable, efficient back-end infrastructure to support the processing of vast amounts of data from eCommerce websites. This role focuses on designing algorithms, creating microservices, and building APIs to deliver real-time analytics and insights. The objective is to ensure backend systems are high-performing, reliable, and aligned with business needs while collaborating with the engineering team and broader stakeholders.
23 Jan 2023, 01:02
Post 587711 of 619618
9 minutes ago