(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а хату продав чи нє
-
Я в Канаду приїхав в 2019, купив житло в кінці 2021. Радий що звалив в штати і повертатись бажання немає 🙃
-
Це ті, які приїхали 5-10 років тому і один місцевий ІТшник. :)
-
Це ті які в 90их приїхали? :D
-
Вартість життя для мене в сілікон велей дешевше ніж в Торонто(відносно зарплати) хоча і тут в там роботодавець один і той самий
-
Фаанг тут сильно менше платить
-
1 і 2 - то правда, але фаанг є і є можливість працювати рімоутно звідси на Штати, 3. Вартість життя - там теж дорого. Медицина і вартість навчання дітей тому приклад. Про податки і медицину згідний.
-
Так відношення тут, посмішка й ніж в спину 😂 оці байки про те які вони найс....
-
> Один раз в мене вийшло і я почав спілкувтись з агентом. > Але з'явився попап що моя сесія в банкінгу скоро заекспайриться, бо я не роблю ніяких дій. > я перезавантажив сторінку > злетів їбучий чат з підтримкою (!!!!) > зараз знову всі агенти зайняті
-
Для прикладу, я в Канаді платив більші податки на ТС яка в 2.5 рази менша ніж в штатах в юсд Інший приклад. В Канаді я чекав візит до лора 2 роки. В штатах я зробив необхідну операцію на дихальних шляхах за місяць і нічого за це не заплатив
-
Ну типу Канада норм якщо в тебе норм здоровʼя, немає амбіції заробляти мільйони, тобі в кайф всюди на авто їздити і топ 1 пріоритет - це відношення людей навколо
-
У мене негатив за: 1. Обмежені можливості 2. Малий ринок => малу оплату 3. Вартість життя 4. Високі податки 5. Хуйову медицину В штатах нічого із цього для мого кейсу не бачу :)
-
Freedom of speech, eh?
-
Зараз намагаюсь початитись з підтримкою simplii. Яке ж це дніще 😁 В них постійно недостатньо агентів і туди фіг проб'єшся
-
А вот ті чуваки, кого я питав, по купляли собі особняки по 350-450 тис, які зараз по 700-800 і шось в них мотивації зїжджати/переїжджати не бачу)
-
Апдейт. Я отримав свою картку 7 листопада, бо перша просто загубилась)))
-
Ще ні, доведеться напевно в обідню пеперву:(
-
Ви так описуєте, ніби там прям люди в замках живуть, а тут бідося. Я ж приводжу приклади: мої знайомі ІТ шники якось примудрилися купити собі житло, дехто навіть з басейном, і вот ви доказуєте, шо їм фігово живеться... А вони кажуть, шо не бачать плюсів в переїзді)) І якось ви явно дивитеся по різному на ситуацію)
-
Туди краще німецьку чи франц вчити?)
-
Офігєнна ціна 🔥
23 Jan 2023, 01:02
Post 587865 of 617997
23 minutes ago