(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що в Україні мемас, то в рашці актуалочка
-
в продолжение благодарности чату. мне нужно было срочно сделать Work Permit через LMIA, чтобы добрать баллы по мнению офицера. Делать онлайн запрос это очень долго. Есть вариант быстрее - флагпол. Это когда на границе, на въезде в страну сразу подаешься и тебе выдают. Можно в аэропорту или на наземной границе. В интернете пишут, что только в южном онтарио проходят, но офицер мне сказал на границе, что это можно делать на любой границе. и нету нужды ехать еще кудато. Мне бы это сэкономило пару дней, бо живу недалеко от границы.
-
Я не в курсі за нижчий бал. В мене не знизили і не підвищили. Вказував тільки магістра, бо всюди пишуть що бакалавр не важливий якщо є магістр. Ну і не потрібно робити додатково переклад всіх тих бакалавр папірців
-
Наче в рашці скрепи вже
-
Хотів за час а не спроби запитати… але хай буде так )
-
Так, спочатку була ось ця номінація яка дала 600 балів до EE www.ontario.ca/page/2024-ontario-immigrant-nominee-program-updates#March21-0
-
Дякую, за ідею з октопусом, хоч він і платний виявився. Те що девопс не хоче втрачати місце і розвиватись дуже схоже на правду. І він не один такий тут
-
- "Я десь з 10го разу наролив" t.me/uaitincanada/98386/663221
-
А що за Provincial Nomination? Це ви з EOR йшли через якийсь Онтрарiйський стрiм?
-
Ходят слухи что флагпол без штатовский визы - так себе идея, потом могут визу не дать. Не знаю, страшилки или правда
-
в мене релоад займає десь...секунд 10, може 15=)
-
ну лоад займає десь хвилину півтори, + добігти нароляти ще хвилини 2-3, тож за годинку можна впоратися, я так думаю
-
Доречі, всі артефакти які є (окрім мутованих) можна подивитись у інституті, там є виставка зі всіма артами
-
Завантажує за ~5 сек
-
Я замахався на своєму пеньку малий фпс ловити, зробив собі підписку на GeForce Now. В них зараз знижка - $13/місяц на топовий тір
-
Ще є отака мапа, кому цікаво зазирнути у кожний куточок mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone
-
Ще треба пошукати арти на макс вагу, я щось не пам'ятаю щоб такі були
-
Не розповсюджуйте дичину чатом
-
та не слухайте, періодично бігають боти і вкидають
-
Ось так я вказував. Тільки 1 повний рік магістра
23 Jan 2023, 01:02
597945/638681
3 minutes ago