(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, у мене точно такі самі
-
Думаю пиво
-
А що це в Німеччині коробка?
-
коротко останнє ^
-
UPD // Росія надала Башару Асаду притулок, він разом з родиною перебуває в Москві, повідомляє джерело російського агентства ТАСС. Росія допомогла Башару Асаду втекти з Сирії, повідомили в ГУР. Зазначається, що росіяни використовували дезінформацію про зникнення сигналу літака з моніторингових каналів, яке начебто було спричинене збиттям чи авіакатастрофою. У розвідці пояснили, що втрата сигналу ймовірно повʼязана з діями екіпажу, який виконував інструкції росіян та здійснював політ під їхнім керівництвом.
-
Російська армія виводить свої бойові кораблі з сирійської військово-морської бази у місті Тартус, повідомили у ГУР. За даними розвідки, війська РФ також перекидають залишки своїх озброєнь та військової техніки із авіабази у Хмемімі.
-
Армія оборони Ізраїлю заявила, що розгорнула свої підрозділи у буферній зоні на кордоні із Сирією та в кількох «інших місцях». Такі дії пояснили «забезпеченням безпеки ізраїльтян та громад на Голанських висотах».
-
документи на соц виплати
-
Всім привіт! Хтось закінчував університет у Кривому Розі зі спеціалізацією з CS або mining/geology/geophysics? Як він по якості навчання? На роботі запитують.
-
Трамп 20 січня: Ну, хуйло мене із моїми пропозиціями послав нахер
-
❗️Трамп заявил, что попытается прекратить войну, “если сможет“, — NBC News Трамп 7 сентября: Закончу войну за 24 часа после победы. Трамп 8 декабря: Закончу, если смогу.
-
Вже 4й) йдемо на рекорд😝 а взагалі я вже snow day чекаю, в мене на фронт ярді золоті олені різдвяні як здрастє на зеленій траві
-
Тут якось багато непоганої риби продають, в Ванкувері теж так? Океан же
-
Оце святі люди, не думаю шо тут так наріжуть, ну я не пробувала просити😝, але не думаю
-
Як свіже то просто до рибаків можна. Але ж по правилах вони мають морозити все ще поки в морі
-
Та і я коли попросила овочів, просто нарізали непоганий салат, безкоштовно
-
Ну якщо ти знаходишся в T&T, то можна і там)) в звичайних теж є, але дивлячись що потрібно. Ну ось була в суперсторі вчора, звичайний набір то краби та лобстери повзають, багато різних устриць та якісь риби теж тусили. Може так і в Калгарі, не памʼятаю вже
-
Мені сподобалось як мені в ресторані цілу рибину свіжу принесли показали спочатку...😅
-
Ні брешу, карп. Короп
-
Ну тут я часто в магазинах бачу. А от про Ванкувер мені казали шо там треба на ринок їхати за таким
23 Jan 2023, 01:02
7 minutes ago