(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ВТФ
-
При чем большинство эту власть выбирало
-
Уровень доверия власти населению просто дно
-
Федерали канада, онтаріо, федерали штати, каліфорнія
-
Я не така багата, так шо очікую
-
дивитися в TOOLS
-
А в кого що висвічується в resumeworded "jobs that match". Бо я звернув увагу, що не дивлячись на компактне резюме і високий скор, тут трохи діч.
-
Сподіваюсь, хоч на картку прийде, а не чеком Canada Post висилати будуть😁
-
Це йа, у мене канадський інкам менше 30к
-
Хз, там сказано що канадці які заробили менше 150к. Деталі не розбирав
-
Так, лінкдін це все ще соц мережа і алгоритми пошуку завʼязані на соц активність
-
Может и значит, если хочется тут 100%
-
до речі, коли я почала додавати людей в контакти в лінкедіні, причому в основному просто людей з моєї компанії, не в Канаді, бо до цього в мене взагалі там 100 людей було, мені почали писати місцеві рекрутери)) так що можливо ще якось саме наявність активності впливає
-
логично, да, значит эти слова нужно добавить )
-
Они там ожидают увидеть какие-то слова наверное по ним и идет матч
-
Та херня имхо
-
І в якийсь момент ці люди почали в мене асоціюватись з якоюсь технологією, хоча я з ними не працював і не знаю, чи вони дійсно експерти
-
На минулій роботі американці постійно замість thank you використовували. Тут в Канаді взагалі ще ні разу не чув
-
Я якось витратив час на свій фід постів, і не зважаючи на той факт, що в мене сотні контактів, в стрічці випливають одні й ті самі люди, які постять стабільно раз на тиждень
-
Звісно що сотня аі генерованих щіт-постів не замінить релевантний для роботодавця досвід, але ви будете на очах у рекрутерів
23 Jan 2023, 01:02
Post 602653 of 618281
6 minutes ago