(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чого дурнувату відповідь?
-
Та це зрозуміло, але на їх дурнувату відповідь я теж можу дати свою дурнувату обіцянку
-
Це суїцидальний пиздець
-
ну ты ж сильно опытный специалист не только по хард скиллам. свое мнение будешь отстаивать лишний раз, захочешь зарплату нормальную не через 3 года работы. короче, проблемный человек :)
-
Набір базових рекомендацій незалежно від спеціальності: - викачуй англійську на максимум. Тут це базова необхідність - зроби канадський номер через якийсь онлайн сервіс і вказуй його в резюме - завжди в резюме вказуй місто, де знаходиться позиція. На всі питання відповідай, що можеш працювати на будь якого емплоєра і плануєш переїзд за свій рахунок. За можливості взагалі не кажи, що ти не в канаді - огорни своє резюме в американський формат (дививсь в закріплених) - вирішуй літкод. На усі мої співбесіди на auto qa потрібно було вирішувати задачі рівня easy-to-medium
-
St. John’s .NL
-
А де зараз?
-
Якраз я в Канаді просто не в Калгарі але дякую за пораду
-
Зимові чудові пречудові в костко брав
-
Так це понятно, але і їм же не проблема звільнити людину
-
Тим костко і бере
-
У волмарті не варто купувати одяг😝 щоб не шукати то просто в Амазон забиваєш cotton socks, завтра вранці двері відкрив, вони вже там лежать, надягнув та пішов
-
Пробував якісь там пафосні nordic шото там, костковські кращі
-
in the Greater Toronto Area (excluding Toronto), the average tax and fee burden on a new home is approximately 35.9%, while in Toronto, it’s about 35.1%. www.cancea.ca/wp-content/uploads/2024/12/Increasing-Tax-Burden-on-New-Ontario-Homes-2024-Final-2024-11-29.pdf
-
Чекаю, поки мій підліток виросте, щоб віджати у нього прекрасну хелоуінску піжамку😁
-
В Волмарті є непоганий бренд George, де можна 100% бавовняну білизну знайти. У мене всі домашні футболки і піжами звідти. Доречі, жіночих бавовняних піжам не знайшла🤷♀ Ношу підліткові, добре що влажу в розмір 14р.😁
-
Це британський бренд, я його з UK замовляла, коли жила в Україні. Жаль, що тут не весь асортимент, що на британському сайті, але добре, що взагалі є.
-
А, цей бренд так. Бачу, що в Україні саме його замовляють з-за кордону з волмарта.
-
Якщо правильно памятаю російської мови в телеграмі не було років 3-5 перших) якось там накатували русифікатор костилями
-
В gap беру дітям cotton pajamas, там і жіночі є
23 Jan 2023, 01:02
16 minutes ago