(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Різні причини але ж ми не про це. А про те що в чаті тебе пошлють в окопи якщо ти скажеш а чого ви тільки про погане пишете
-
“це інкубатор малих підприємців, який був проклятий👻 у 1978 році, коли закрився останній бізнес. Його прозвали «666» – продуктовий магазин на 6-й авеню, що знаходився за адресою 66 західної 6-ї вулиці, закрився на 66-му році свого існування. щоб зняти прокляття, mount pleasant vintage & provisions продовжує бути незалежним»😝😝😝
-
One bowl per person, we all heard this💪
-
Тут ніхто собі в окопи не дозволяє слати. Тільки назад на батьківщину, допомагати країні.
-
Це щось не типове. Зараз десь знову фермери вилізуть
-
А говорять а іт зп малі ))
-
То шо там Трюдо?
-
Це мабуть треба щось русняве читати, щоб знати. Я теж нічого не чула, плюс з відповіді редиса теж ясніше не стало. Щось про забезпечення, але це не точно
-
А шо за дивне пошкодження?
-
Шось високе походу
-
Відпочили місяцок, до травня я думаю проведуть показові чистки, трошки піднімуть зп і всім стане харашо
-
та нічого там дивного, звичайний удар в переднє крило. Зачепили щось тільки краєм машини
-
i.makeagif.com/media/10-31-2023/i9_1zU.gif
-
Міцики їдять Хонди їдять Мазди їдять Субару їдять 🤷♂
-
У міциков на лансер х в 2007 плюс мінус все шо до 1 літру на 2к км не підпадало під сервіс, хз як зараз
-
Сільверадо твій по нормам _може_ їсти 1 кварту на 2000 миль
-
Сейчас просто решили не выпускать лансеры а делать говномоторы 4j10 на рвр которые ходят по 100к
-
Не віриться, що вже скоро самий темний день, та ночі неухильно почнуть скорочуватися. Трошки Christmas spirit кину - можна уявити, що десь в засніженому місці сидиш та пʼєш каву, дивлячись на upside down Christmas tree😀
-
А я згадав, це тебе підпікало що я приколовся з вага тут який жре літру на 1000. Ти коли пишеш про сільверадо не забувай що то для вантажної машини і то роз'яснення в сервісному бюлетні а не мануал.
-
Сфоткала подачу, бо в сусідній групі люди часто цікавляться, чи дають ложки та паперові серветки🙈
23 Jan 2023, 01:02
7 minutes ago