(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
цікаво, якщо реджектнуть після 31 березня, чи можна бути якось оскаржувати, враховуючи що дедлайн на подачу пройшов
-
Wise
-
Народ, а чим ви платите в Європі? Бачу, що у cibc та simplii є fee в районі 2% за транзакцію в іноземній валюті(євро) Думав перевести кади в гривню, але виходить подвійна конвертація (CAD-UAH-EURO) хоч і без fee Які ще є опції? Кеш? Спеціальні тревел картки?
-
Терпіти не можу цього ватного прихильника рпц
-
Їх debit картка?
-
Музика)
-
У вайза один із найкращих курсів на різні валюти, ми користуємось їм коли подорожуємо
-
Так, у них тільки дебіт, але ніби вона сприймається як кредит в канадських терміналах
-
Я користуюсь американською Chase Sapphire Preferred. Але якщо розглядати лише канадські картки, Scotiabank Passport Visa Infinite популярна
-
За 30-40 баксів фізичну картку можна замовити
-
Дяки подивлюсь на умови
-
Правда я не фанат Scene points
-
ну це не завжди так. Я знаю людей, що після подачі на нові ворк перміти по cuaet, виїхали з Канади на пару тижнів, а потім повернулися і ніхто їм на кордоні не відмовив та заявки на ворк перміти не реджектнули
-
@evgeniakasian розкажи, пліз, чим ти користувалась в Іспанії
-
Got it! Дякую
-
Але так, є спеціальні тревел картки
-
Ой, я часто амексом чи rbc Avion, іноді кеш
-
То ломаченко був рпцшником, усик же ж нормальний
-
Та я шарю шо це повний рандом, і походу зірки там стали в тому кейсі так шо за їх справу взявся офіцер і в цей час вони були на виїзді, але причина реджекту шо ви виїхали того хєр вам вигоядає тупо
-
Порадьте, куди в другій половині суботи можна звозити дитину 11 років у Ванкувері?
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago