(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але не всі колишні працівники це зробили)
-
Це ще серйозніше
-
В мене навіть в контракті прописали, що протягом 24 годин після звільнення потрібно прибрати інформацію, що я працюю в цій компанії з усіх соцмереж - тобто поставити дату закінчення робити в Лінкедіні
-
що ж ти там такого наробив що вони хочуть моментально оптимізувати сторінку
-
Як це оптимізує профіль сторінки компанії? Вони бентежаться про актуальну кількість співробітників, яку відображає LinkedIn? Чому це так важливо?
-
Формулювання приблизно таке: "Ми актуалізуємо та оптимізуємо профіль сторінки компанії. Будь ласка, зроби позначку, що ти більше не є співробітником"
-
Я просто туди заходжу два рази на рік. І от бачу, що три місяці тому мені прийшло таке прохання. А яка ваша думка щодо того, чому вони про це просять? Чим це їм заважає?
-
А нащо тримати що ти там працюєш якщо ти там більше не працюєш? 🤔
-
Може бути. А що, якщо будь-яка людина вкаже у себе в профілі, що вона працює на компанію конкурента і почне писати усяку дичину?
-
Я так вважаю
-
Бо якщо ти публічно напишеш якусь дічь то постраждає репутація компанії. Ну і людина яку звільнили не дотримується полісі компанії "поведінка в публічному просторі"
-
"Gaslighter"
-
Хз, хтось казав що треба підтвердження з робочого емейлу але можу помилятись
-
Нема питань, давайте закриємо актом виконаних робіт)
-
Стратегічне підприємство, напевно ще 100% броні😁
-
Як 1с
-
либо создавать
-
мемкоины
-
А долари теж так можна отримати? Бо я з прочитаного зрозумів що це в одну сторону обмін.
-
Теж цікавий двіж: gsminfo.com.ua/177411-vidteper-obminyuvaty-valyutu-mozhna-u-terminalah-pryvatbanku-groshi-vydavatymut-gotivkoyu.html
23 Jan 2023, 01:02
Post 606738 of 622577
4 minutes ago