(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так)
-
Це якась аутсорс галера?
-
Усім привіт! Мій перший кейс, буду дуууже вдячна за підтримку, коментарі та лайки 🥹🫶🏻 www.behance.net/gallery/215383911/Katimo-UIUX-Design-Scooter-Rental-App
-
Всім привіт, Гайз хочу відправити гострі соуси холула другу в Україну, посилка буде десь 1кг, у міст експресс мінімум 5кг повинно бути, може хтось підкаже керріора хто може доставити у Київ?
-
Хтось юзав це для дітей? www.canada.ca/en/services/benefits/dental/dental-care-plan.html
-
Чи вони не приймають зараз?
-
Canada Post
-
Your adjusted family net income is less than $90,000?
-
З таким підходом і рф частково підійде і пів-Турції😝
-
Ага
-
Закінчилася тиждень тому, мені одразу все доставили, вже не сподівалася до Різдва
-
Здається, що вона вже закінчилась
-
В них же забастовка наче
-
Тоді мало б получились
-
Якось по іншому сприймаються фантастичні фільми зараз
-
Підккинув амазон prime фільм з кріслом пратом the tomorrow war. Починається з мобілізації загальносвітової, потім мобілізованих мирних людей кидають в бій щоб заткнути дірки, пропускаючи базову 7денну підготовку бо прорив фронту. Помиляються координатами і кидають по суті на ворожі позиції і майже всі гинуть ще на старті.
-
Місця мало, горка одна і черга в мільйон (аби раз спуститися 30 хв в черзі). Бруд (люди ходять у вуличному взутті і бруд стікає в басейн). Їжа плаває в воді.
-
Привіт! Була в перших двох. Мій суб'єктивний фідбек - кошмар. Я такого нікому не порекомендую
-
Отак вони обидва аквапарки виглядають - вокзал. Народ верхній одяг не залишає в ящиках (бо за них платити треба, а вони малі). Ми брали 3 ящичка.
-
maps.app.goo.gl/X8Sf2tGtque6Uni78
23 Jan 2023, 01:02
Post 606773 of 619636
43 minutes ago