(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там імплікація між цими двома станами
-
Так гейство чи ґвалтування
-
там можна знайти відповіді на твоє питання
-
А як же «любов до ближнього свого»? Це ж наче про те що не можна це робити
-
Наявність жінки в родині зменшує цей шанс в рази
-
Але ось цікавий момент, що якщо два чоловіки створюють родину, в цій родини буде значно більше шанс бути зґвалтованим 🤔
-
Бути геєм гріх Насильство напряму не гріх, але сильно засуджується і кара за це має бути смерть насильника .
-
Не зовсім так, це з цього не виходить) буде так що 10% геїв є ґвалтівниками та 10% гетеро Просто шанс зустріти гетеро ґвалтівника вище, бо їх кількісно більше
-
В Ватерлоо в ком'юніті центрі нормальний басейн. Не новий, але чистенько все. Ніхто не ходить у вуличному взутті і бомжів ні разу не бачила
-
Не те що я За це, але кажуть що це не хвороба, а вони такими народились. Ну тобто людина не винна що він має сексуальні почуття до людей своєї статі. От була би в них якась доведена психічна хвороба - то інша справа.
-
Загалом хз нащо давати можливість усиновлювати дітей людям з девіацією, особливо сексуального характера. Особливо в розвинених країнах де з діт будинками усе норм.
-
А якщо небінарні?
-
Так це наче і є «норма», чи нє?
-
Жінки? Також виходити не страшно, якщо не колють тестостерон літрами Ми з вами просто сидимо на різних наркотиках гормонах
-
я і не казав що це хвороба. Принаймні зараз світ так не вважає, я сказав шо це девіація(відхилення від норми).
-
До речі як ви думаєте що є першопричиною того що дітей віддають у дитячі будинки?
-
Про гріх бути геєм кажуть то неправильно в Біблії перевели. Там малось на увазі інше
-
В Канаді наче нема такого, діти в сімʼї віддають а не в казармах тримають
-
Що?
-
Якщо б геї винивили дівчат - не було ю згвалтування
23 Jan 2023, 01:02
Post 606976 of 629851
4 minutes ago