(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ні звичайно, але здається, що не так погано все як в нас) ну і взагалі, в США це лоббізм😁
-
сенс зобразити як живуть люди під час війни
-
З орендою легше, так. Купівля взагалі складно бо треба поєднати непоєднувані речі(
-
Але на купівлю взагалі ріетлр має бути найкращий. Як і юрист. Це просто обов'язково
-
Летом уже тяжело в том же майями и ЛА. Про Катар и тп молчу. Учитывая, что в Канаде еще и большинство ресурсов планеты, боюсь, что сюда все ломанутся
-
Говорили, что так будет, типа такие аномалии часть потепления
-
в успех 🎉
-
у меня есть, но он работал по норс йорку только. подойдет?
-
когда температуры вырастут до таких, что растает север, то кайфовый регион будет север альберты.
-
большая баня
-
Надо хатку купить. Через 100 лет будет 10 лямов стоить 😄
-
Я не пораджу🤷🏼♀️ вище писала, що це не оптоволокно, але складно сказати які в кого конкретні потреби - у нас великі, а у катрана, якому я відповідала, зовсім інша ситуація, тому треба дивитися на вимоги до швидкості. Але пакети такі є
-
И нетворкинг, а не кумовство
-
Так, це саме «до», і як ти описала то виглядає що 300 буде більш ніж достатньо, 4K ultra HD на один дівайс та відеокол одночасно воно витягне, якщо це навіть реальні 100
-
Наших це 35, ну я так і казала, за таку швидкість у нас ціни значно нижчі
-
ти ж з Вану? а перевірь - чи може є novus чи fiberstream в будинку. В мене зараз novus 56 з таксами за 1 гігабіт
-
і плачу я за це 25 долярів)
-
300мбпс
-
Я тут доречі подивився яка в мене швидкість
-
Ну що я вам скажу - соціалізм, що з нього взяти
23 Jan 2023, 01:02
608404/638790
about an hour ago