(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не обʼєднав, я в Торонто і знаю як тут, і знаю шо в Вініпезі зима єбейша, точно не така як на точках в Європі яким вони відповідають
-
Сьогодні був в волмарті в якому не продають овочі, взагалі
-
Нет, просто не останавливает. Очень слабо следят за скоростным режимом.
-
На деяких підняли до 110 зі 100
-
Нет, лучше следить за соблюдением законов. А то тогда не ясно, зачем они нужны.
-
То що всіх треба оштрафувати? Чи може краще підняти спідліміт?
-
В новинах теж вистачає кейсів
-
Ну а я постоянно катаюсь по 403 и чёт никого там не вижу. Зато постоянно вижу поток едущий 130 (лимит 100) и шашечников едущих 150+.
-
Так мені теж сподобався. Жаль що його скасували.
-
Доволі часто бачу офіцерів на гайвеі та по місту, я хз звідки у вас такі висновки.
-
Аналогічно, колись я думав що так тільки в Україні але поїздивши по світу зрозумів що це якесь глобальне затуманення розуму. Реально набагато швидше їхати в правій смузі особливо в пробках чи тягнучках.
-
Я все частіше іду в правій полосі бо вона тупо пуста а люди сраку один одному підперають в лівій
-
Все дуже просто: - поток їде швидше тоді коли дорожня обстановка не відповідає спідліміту і дозволяє так їхати - шашкують тому що більшість не розуміє чому ліва смуга називається passing lane
-
Іще у Вашингтоні якщо за тобою 5 і більше тачок і це типу дорога де не можна обігнати то ти зобовязаний зупинитися на обочині і пропустити їх
-
Північ Скарборо, Торонто)
-
Славнозвісна Талса: www.youtube.com/watch?v=TZyZ3ccfkyY
-
Особливо весело бачити як хтось уткнеться в сраку іншому в лівій, і давай фарами блимать; хоча поруч полоса пуста, но мабуть релігія не дозволяє змінити полосу )
-
www.youtube.com/shorts/bPE17klqDTk
-
Ого, це де таке?
-
Ну тут взагалі в США за таке буває штрафують, ну тобто за круїз в лівій смузі
23 Jan 2023, 01:02
608596/638790
about an hour ago