(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ресурсы людские всегда нужны.
-
Практичність і вензєля це не протиставні речі
-
система работает так, как оптимально тем, кто её создал. вот пример. пересмотрели правила призыва на войну, поставили протез и можно быть мобилизованным.
-
А який краще?
-
Чисто хотів з неї постріляти
-
Ми прилетіли один раз та проїхали по всіх містах що нас цікавили. Монреаль та Квебек, Торонто з ніагарою, Вінніпег бо там були друзі та Ukrainian heritage, Калгарі, Ванкувер, Вікторія. І полетіли назад до Європи)) це була ознайомча поїздка, бо я збиралася в Європі жити, у нас був blue card, а чоловік агітував спробувати Канаду/сша
-
сайга - там швидший темп стрільби і магазинна перезарядка
-
Слухали уважно, робили висновки. І намагалися відчути вайб - наше чи ні
-
Так то я згоден, але іноді треба пожити, типу як ми приїхали і не було особо часу обирати житло, то поселились в непоганій квартирці але не ідеал, тобто вимушено прожили там якийсь час з певними незручностями, зараз обрали квартиру значно краще але район не подобається, от коли надумаємо купувати то там звісно треба дуже добре обирати щоб не страждати потім))
-
Багато з ким спілкувалися - від First Nations до канадців та укр емігрантів
-
Головне що після поїздки я зрозуміла, що тут не все так погано
-
Так ми для себе деякі міста закреслили і в інших чоловік шукав роботу, а я була в декреті💅🏾
-
але гаус це чітерство, і щей до неї можна купу патронів намутити
-
Ну я проходив і з гаускою і з батогом. Якщо з останнім на бронебійних набоях то майже так само як і з гаускою
-
Але перед купівлею я б точно подивилася і інші міста, бо з продажем гемор
-
То в результаті ви обрали місто і потім шукали там роботу? Чи все завдяки удальонці?
-
Ну дивитись який район до душі, в мене принцип не витрачати життя на те, де саме неприємно жити. Бо нащо тоді все
-
Не скільки, реально дивились щоб отримати враження, 3-4 дні на місто
-
І я не знала як це я буду жити без своїх замків🏰
-
А скільки жили в кожному місті? І як обрати якщо в Торонто в різних районах по різному відчуваєш місто?
23 Jan 2023, 01:02
608881/638790
about an hour ago