(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але не платити комісії на купівлю кожен раз
-
а VOO не переглянуть, щоб його додати туди?
-
та тоді ще про CAD паритися
-
тому що він тильки додався до sp500 www.cnbc.com/2024/09/09/palantir-soars-13percent-on-software-vendors-inclusion-in-sp-500.html?utm_source=perplexity
-
Заселяти ким Індію робить ?
-
а що думаєте чи крашнеться ринок нерухомості в канаді? Там новий премʼєр каже, що території багато, треба заселяти і що ціни не мають бути такими.
-
І ще авіакомпаній і ті в кого llm моделі є це типу Майкрософт, мета, єпл, ну і те гівно що від Ілона маска
-
як уже згадувалося вище
-
та норм, я купую VOO, VEQT і QQQ активно.
-
voo/vfv is a relatively safe bet for growth portfolio. Але залежить від вашего рівня ризику
-
При чому ситуація він він, поїхали - не страшно, їх немає поруч або гроші їм реально були потрібні, таке теж 100% було, лишилися - відбились ці кошти з головою
-
Пффф, де ці електрокари? Подивіться на автопарк США. Який процент електричок серед персонального транспорту а який процент серед комерційного? Електромашинам іще далеко до того щоб замінити всі ті бензинки і дизелі які зараз катаються. Це раз. Друге: робот ремонтник? Серйозно? Це якраз те що варто чекати в останню чергу.
-
Акції воєнних компаній
-
Може, станеться колись.
-
До речі, Palantir теж достатньо великий гравець на цьому ринку. Але більше по US govt контрактах.
-
Фавели побудувати навколо кожного міста по пару сот км навкруги і річки перетворити в Ганг
-
добре. Але є ще більш ризикові можливості (вкладатися в більш вузькі ETF чи окремі компанії) чи менш ризикові (як bonds/GIC).
-
заселяти людьми в перенасичених містах
-
Бачили ми як витрачається податки викачують воду з перевалку одною мотопомпою 5 робочих тиняються день
-
я думаю що поки ні, можливо в майбутньому вийдуть в плюс
23 Jan 2023, 01:02
Post 613661 of 629856
11 minutes ago