(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я часто ходжу по закладам бо люблю різноманіття, а вдома то задовбатись можна рвзноманіття робити 🌚
-
я хз, скільки він працював. але у нього з жінкою були збереження великі, тому вони одразу по приїду купили будинок, просто чувак трохи переоцінив свої навички для Канади і думав що легко знайде роботу, а в підсумку рік працював кур'єром
-
Ну не завжди є час і бажання готувати. Тут он один писав шо йому пюре зварить - то стати золушкою.
-
Ого, в мене не було такого. Але індуси (саме індуси завжди чомусь) придумали фішку "не працює код на двері, спускайся". Я кажу завжди шо волосся мокре, через 2хв їжа під дверима. 2 рази вже було таке 🙈
-
Ну він хоча б податки платив з тіпсів, а багато хто не платить тут
-
Он пишуть incl tips
-
Це я бачу скрін кур'єра ж?
-
Бачать зазвичай всю суму, наперед, перед тим як вони беруть заказ. Тобто вони можуть його не брати якщо не влаштовує
-
А по десять різних підписок доставок брати не хочу. Плюс для уберу в Костко за 160 беру гіфт карту на 200 і додаткова економія
-
Так, саме Таїланд. Там безпечно харчуватись у більшості місць, якщо не брати лід (бо його роблять з сирої води) і кухня мені подобається. В Китаї теж безпечно, але кухня не для мене. Індія, Шрі Ланка - жах, їсти небезпечно навіть в міжнародних готелях і зовсім не смачно. В'єтнам, Камбоджа - щось середнє, але в Таї краще
-
Так може то з тіпсами 6к?
-
Дордеш я не користуюсь, бо з нього вийшов укр ресторан коли його занесли в російську кухню
-
Убер
-
Дордеш?
-
Якщо не підіймаються або залишають біля інших квартир, то я не плачу. Завжди відшкодовують
-
Це від місця дуже залежить, я дуже сумніваюся, що у маленькому місті на з великою конкуренцією можна там норм заробляти. Принаймні я таке чув від тих, хто пробував начитавшись подібних постів. А потім виявлялося, що роботи тупо нема і сидиш по пів години чекаєш заказ
-
Он йому товсто натякають
-
Ну 25 на годину брудними це непогано. Але треба розуміти, що для цього потрібен досвід і мотивація
-
якщо мене звільнять, піду на survival job саме курьєром у доставку)))
-
Вангую що з досвідом вони шарять чи багато там тіпсів, чи є вони взагалі 🌚
23 Jan 2023, 01:02
Post 615930 of 622577
25 minutes ago