(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Как НЛО какое-то
-
Если я не ошибаюсь у тойоты сува ужасный звук. Хотя то гибрид наверное
-
Всі балакають, наче соплі повне горло
-
Чи подарували чи як вони в тебе в портфель потрапили
-
І так, і ні. До речі, молодь вчить англійську, що б звалити з Нідерландів. Ти це знаєш
-
Точно
-
Хс90?)
-
В моїй сім'ї було авто в якій ця хрінь стояла, було спочатку смішно а потім крінжово
-
Боже, тут є ще старенькі, які це памʼятають🔥
-
В мене є також плагін👌, так ось електрика приємніше в плані моментального набору швидкості - трошки притопив і тебе втискає в крісло, тихо і страшно)) Врум особисто я не люблю, але то таке, кому що
-
Жесть! Може якесь рішення підійде: 1. Попросіть компанію зробити бекграунд чек із іншим вегдором для вас. Ви можете оплатити послуги, або хай самі платять. 2. Попросити найняти без завершення бекграунд чека. Надайте роботодавцю довідки. 3. Домовлятись із вендором, шукати там менеджерів, ескалювати. 4. Піти на консультацію до лоєрів, може щось толкове порадять. 5. Звертатись до укр консульства, може якось по рухають укр сторону
-
Лучше для здоровья чем шмыгать сопли туда сюда
-
Ну это здорово
-
Прикольно так. Насправді, я дуже ціную ті спогади, діти заздрять - як оце сядеш про таке розповідати.. а сьогодні мама чогось чупакабру згадала, як вона нашу країну кошмарила, ех були часи
-
Мені після Іспанії прям так собі було, і холодно в Ліоні... Хіба що Страсбург топ.
-
Ні, сув електро повністю, а плагін chrysler pacifica
-
Просто у Франції це трагедія, сморкаються всі, прям за столиками, фу
-
Може то гусарська нежить 😍
-
Ну так, там просто столики всі дуже близько
-
Ну я хз навіть, мабуть неприємно, якщо хтось поряд сморкається. У мене на морозі з носа тече як з крана, але у Канаді людей мало на вулиці, принаймні там, де я гуляю, тому нікому не заважає 🤷♂
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago