(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А копію брали? Чи інфу переписували кудись?
-
Якщо вони не відправляють веріфіковані дані в Україну разом з замовленням паспорту то може бути і таке.
-
Мій код сканували і уважно роздивлялись результат 🌚
-
В мене є знайомі з Києва навіть не депутати але в їх в хлопʼя лексус в батька bmw якась x6 чи M 5 така бензином электричка новенька ровный фарш, в мамки теж така сама ще одна bmw квартиры декілька в 27 поверховій новобудові ходять по клубах постійно і всі знайомі в них бізнесмени та всілякі тещі гінекологи то вони звичайно не бачать іншого кола людей
-
Ти ж то не водій зіла
-
Західна Україна маленькі міста теж норм жили. Хтось робив бізнес хтось їздив 3×3 місяця по заробітках в Європу. Але і тих і інших все влаштовувало і вистачало. Також гарно агро розвивалось і давало непогану роботу з зп 500 + Дол чого для життя в селі в власній хаті вистачає
-
Каже свій зіл і заробляє більше ніж він може тут заробити (після вирахування витрат) і свої люди своя мова і тд
-
Ну порше це примір умовний. Але всі з хатами, з авто без кредитів, і відпустки 3 рази на рік за кордон. Чому мені, моїй родині, сусідам, манікюрше, парикмахерші чи друзям їхати в Польшу чи Канаду і жити в боргах до могіли якщо Ок було і вдома.
-
У мене тесть водій зіла, приїхав на рік в чехію, сказав дома краще, поїхав назад 🤷♂
-
не звикай до Чехії
-
Я от зараз дивлюсь на будинок за пів мільйона баксів в іпотеку на 3х років 🌚 а вдома так можна за кеш було б по війні
-
Недавно почув що при зп 100к грос ви будуть заробляти більше 70% канадців ,🤷
-
На лексусі
-
Ти хворий. І коло спілкування твоє видає те що ти говориш
-
Ну я не узагальнюю. А ти з траблом намагаєшся всіх під копірку. Вибачте, але в Канаді всі так офігенно живуть. От всі. Які не були навіть в середині Канади ніде. Всі і всюди живуть по різному. Не буди прибиральник жити так як лікар. Умовно
-
Олена Зеленська каже сільодочка по 3 грн кілограм всі живуть гарно а то тільки в мене коло спілкування такі в злиднях були
-
Та звісно можливо якщо ти крутий та красивий
-
Я поки що бачу, що в Канаді можливо заробляти 500к+
-
Хтось сказав Лексус??
-
Я так скромно по мінімуму взяв.
23 Jan 2023, 01:02
618985/638686
3 minutes ago