(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дивлячись на відносини з рекоутером. Якщо рекрутера тільки пару разів бачив, але конче потрібен той фідбек, то я б так і спитала- типу “If it's not something you can share, no worries at all, I completely understand. Just thought I'd ask!”
-
Для тех кто в Галифаксе: Без он-лайна. Нужно проживание в Галифаксе. onehealthineers.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/SHSJB/job/YHZ-AR/Software-Quality-Assurance-Analyst_R-17971?locationCountry=a30a87ed25634629aa6c3958aa2b91ea
-
то ChatGPT (
-
Не те щоб це якось дивувало, але ось нове розслідування про зрадоньку: youtu.be/X3wMEmm6Tko?si=_VrqVzEcstn9XCK1
-
але ти саме так робишь?
-
Хз, для мене це такс-фрі, але я не розбирався.
-
таке питання, чи можна з TFSA акаунта відкритого в IB обміняти спочатку кад в юсд, а потім купити стоки. Питання - чи така операція все ще буде підпадати під такс фрі в рамках TFSA чи це тільки якщо торгуєшь в CADах?
-
от вам наглядний приклад коли воно галіцюанує
-
сорі за lame questions, я тільки зареєструвався там і закинув грощі, хотів VOO купити.
-
просто аккаунт з CAD, а при купівлі стоків з бірж США, то автоконвертація
-
я конвертую при покупці стоків вже
-
конвертуешь а потім купуешь? Щось я не хочу в кадах нічого тримати
-
Можна потім перевести у фіз банк і зняти
-
та я ліміткой зачеплю, трохи нижче
-
Ага
-
Поюзали і викинули
-
Так він же ж з олігархами посрався)
-
Це між Морденом і Вінклером
-
Ага, і буквально пару годин. Люди приїхали на роботи, потім прийшло попередження, що траси закриваються. Всіх, хто живе поза містом, відпустили додому. На радостях всі поперлись додому і побились.
-
Кто это?
23 Jan 2023, 01:02
619596/638790
about an hour ago