(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт,я Алла-займаюся комплексним маркетингом. Мої послуги: під ключ🔑 • Таргетована реклама у Facebook та Instagram (результат з 1 тижня). • Google Ads: залучення трафіку на сайт та збільшення заявок. • Створення сайтів під ключ: лендінги, інтернет-магазини.+ SEO • SMM-просування: контент, який продає. • Чат-боти для автоматизації спілкування з клієнтами. • TikTok, Linkedin, YouTube. Безкоштовна консультація-пишіть мені! @alla_grytsai
-
The same. Подавав себе та жінку разом, 3 місяці мовчать. Я навіть у вебформу писав полайт листа типу “have some concerns шо ви десь проїбали» але мені відповіли що заявка 100% у них в системі, чекайте.
-
Поки виглядає дуже неякісно) Дуже видно коли людина читає або коли намагається повторити питання для АІ) або хтось ще по-старому - друкує, але вже не в Гугл)
-
Я їм писав що вже рік пройшов і щось здається це довго. Подовжили wp листом ще на вівроку (які вже пройшли, але сам факт). Може комусь пригодиться Ось така цитата була у листі: The letter is proof that you are authorized to continue working for an additional 180 days from the original expiry date indicated on the letter (360 total days from when you submitted your application) and under the same conditions as your original work permit or until we make a final decision on your application.
-
Сторонники Трампа хотят изменить конституцию США, чтобы он избирался еще на один срок, - NBC. Согласно принятой в 1951 году 22-й поправке к конституции, одно и то же лицо может быть избрано главой государства не более двух раз. Диктатура в США?🤔 Украина 24/7
-
📃У ЗМІ зʼявився проект тексту угоди про корисні копалині 📹 Прокоментую деякі основні положення: 1. Угода передбачає створення спеціального фонду, куди Уряд України вноситиме 50% усіх надходжень від усіх відповідних природно-ресурсних активів, що є у державній власності України, визначених як родовища корисних копалин, вуглеводнів, нафти, природного газу та інших видобувних матеріалів та інша інфраструктура, відповідні до природно-ресурсних активів (таких, як термінали скрапленого природного газу та портова інфраструктура); 2. Зміст цієї угоди нагадує так званий договір про наміри, який зобовʼязує сторони укласти у майбутньому інший договір; 3. Таким договором буде Угода про Фонд, посилання на який неодноразово міститься у тексті цієї угоди. Угода про Фонд підлягатиме ратифікації Парламентом України відповідно до ЗУ “Про міжнародні договори України”. Більшість положень цієї “первинної” угоди містить інформацію про те, що повинно бути врегульовано в Угоді про Фонд; 4. Угода не містить конкретних гарантій безпеки для України, однак певні декларативні положення є у пункті 11, наприклад, що “Уряд Сполучених Штатів Америки підтримує зусилля України отримати гарантії безпеки, необхідні для створення тривалого миру”. 📹Якщо угода буде підписана у такому вигляді, то це скоріше декларація, ніж конкретні обовʼязки. Зміст конкретних обовʼязків буде міститись в Угоді про Фонд, яка повинна бути ратифікована Верховною Радою України.
-
Привіт, питання про авто страховку: Маю українські права вже досить давно, але канадські отримав нещодавно і не хотілося б, щоб платежі завищували через це. Є якісь поради/нюанси як зробити так щоб виховували український стаж чи може якісь страхові які краще сприймають закордонний стаж? Я поки що просто дивився онлайн, то там в калькуляторі є тільки поля коли отримував канадські права, і якщо вказую 2024, то виходить баксів на 200$ більше ніч якщо вказую що отримав десь в 2015-16
-
Страховку надо покупать но телефону. В онлайн цены выше. Рекомендую пройти автошколу местную(или купить сертификат), в долгом полете окупится и снизит и стоимость страховки. Страховку на машину и квартиру брать у 1 оператора. А какие права получили? G2-g full?