(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Страховку надо покупать но телефону. В онлайн цены выше. Рекомендую пройти автошколу местную(или купить сертификат), в долгом полете окупится и снизит и стоимость страховки. Страховку на машину и квартиру брать у 1 оператора. А какие права получили? G2-g full?
-
Ну я езжу тут уже 2.5 года и говорю конкретно о Торонто и пригороде. Видел хуже вождение только в доминикане и Грузии. Неуважение светофоров и стоп сигналов, не понимае как поворачивать машину в нужный ряд.
-
Я кстати получил такую справку с g2, поэтому тебе лучше уточнить. Прям у своей страховой. Так как срок обучения 3 месяца, лучше дать время после прав немного
-
Согласен, но это снизит стоимость страховки. Ну у них тупая логика на это:)
-
Подождем из официальных иностранных источников. А то написать можно что хочешь
-
🥀 Терористична росія продовжує вбивати цивільних українців своїми дронами й ракетами. ▫️ З сумом сприйняв звістку про загибель внаслідок російського удару журналістки “Укрінформу” Тетяни Кулик та її чоловіка Павла Іванчова, хірурга-онколога, завідувача кафедри хірургії Національного медичного університету. Під час чергової нічної атаки 26 лютого 2025 року ворожий дрон влучив у їхнє помешкання в Бучанському районі. ▫️ Буквально напередодні спілкувалися з командою журналістів “Укрінформу” під час інтерв’ю про нинішній непростий етап російсько-української війни. ▫️ Як досвідчена редакторка та журналістка, яка впродовж багатьох років розповідала історії про спротив України російським загарбникам, Тетяна готувала це інтерв’ю до публікації. ▫️ На жаль, огидна москва вкотре забрала життя двох розумних та відданих справі професіоналів, патріотів, громадян України. ▫️ Мої щирі співчуття усім рідним, близьким та колегам Тетяни Кулик та Павла Іванчова. Вічна честь і пам’ять! ❗️ Розплата для усіх російських воєнних злочинців обов’язково буде!
-
2 Terracon Pl, Winnipeg, MB R2J 4G7, Канада