(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давайте так, щоб по-чесному . По-перше, дякую підрозділу «Азов», колективу та окремо командиру, полковнику Денису Прокопенко за ті роки, які ми пройшли разом, за ті бої та виклики, які ми подолали. Настільки багато найкращих синів та доньок України як в Азові, я не бачив ніде і, впевнений, не побачу. Я такий, який є завдяки підрозділу і людям, з якими провів більш ніж десять років. Дякую тим, хто був поряд і в ті часи, коли «Азов» був батальйоном та новоствореним полком – приємно бачити вас кістяком інших найбільш боєздатних підрозділів. Дякую командувачу НГУ Півненку О.С. за зміни в Національній Гвардії, які призвели до формування бригад НГУ, які є одними з найкращих підрозділів Сил оборони України. Також хочу окремо подякувати Міністру внутрішніх справ Ігорю Клименко за постійну підтримку нашої бригади, а також за величезний вклад в повернення наших бійців з полону. В політику, на превелике щастя недолугих нардепів, не йду, - моя справа війна і з військового сектору я не збираюсь йти, з часом зможу розповісти більше.
-
PDF DOOM doompdf.pages.dev/doom.pdf
-
Взагалі найсмішніше що повісточка норм зайшла якби вона була вплетена в сюжет природньо. От наприклад взяти ласт оф ас 2. Концептуально це лесбіянка яка виховує дитину разом з подругою бісексуалкою мститься за свого друга із нечуваною жорстокістю мускулистій жінці яка місця виглядає як чоловік. По ходу сюжету вони і щей стикаються з жінкою яка ідентифікує себе як чоловік
-
Та мені навіть не повісточка, а те що епізоди - якась фігня. Я чесно фейспалмив вже на етапі "Старкілера", "Першого (чи якого там) порядку" і "Нового супротиву". Типу взагалі ноу ідей? З усіх може 9й був ще ОК з цією ідеєю про Палпатіна, але теж - космічні кораблі не можуть піднятись в космос через електричний шторм без якогось там маяка... кораблі які в гіперпросторі фігачать. Ну така вже фігня.
-
От було б прикольно якби, наприклад, старий Люк і його учень шукали б відповідь як же можна зафігачити Палпатіна назовсім, екплорили на межі темної сторони сили, і в 9му епізоді Люк пожертвував би своїм життям, щоб назавжди перемогти Палпатіна і закрити йому шлях до безсмертя.
-
Палпатіна взагалі не треба було воскрешати. Це класичний пройоб сценаристів. Якщо в твоєму фантастичному світі ось так просто воскрешають головного лиходія то грош йому ціна адже ніхто не буде співпереживати головному герою тому що потім можна в будьякий момент все повернути