(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От було б прикольно якби, наприклад, старий Люк і його учень шукали б відповідь як же можна зафігачити Палпатіна назовсім, екплорили на межі темної сторони сили, і в 9му епізоді Люк пожертвував би своїм життям, щоб назавжди перемогти Палпатіна і закрити йому шлях до безсмертя.
-
Палпатіна взагалі не треба було воскрешати. Це класичний пройоб сценаристів. Якщо в твоєму фантастичному світі ось так просто воскрешають головного лиходія то грош йому ціна адже ніхто не буде співпереживати головному герою тому що потім можна в будьякий момент все повернути
-
Привіт усім! Інформація тим хто з Нової Шотландії. Якщо ви працюєте в ІТ або шукаєте роботу в цій сфері, приєднуйтесь до нашої групи: t.me/Halifax_IT. Тут ви знайдете однодумців, корисні поради та можливості!
-
Дякую
-
привіт, а як будеш зазначати, щоб подовжили через рік? наскільки я знаю, то трохи не так працює, просто опрацьовують заявку (зараз це зазвичай протягом місяця), і подовжують на три роки з поточної дати
-
Отримав доступ до нового claude code + нова 3.7 sonnet Вибачте мою французьку, це пиздець Runs in terminal, auto scans/searches/reads your full codebase, edits files, commits, pushes, PRs Воно за 5 хвилин зробило те, шо я робив 6 годин, при тому зробило краще, бо я забув про activity logging, а воно ні, in our perfect code style/standard with all bells and whistles you'd expect and 0 mistakes. Для цього від мене знадобився промт довжиною в 1 речення. 🙈