(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт усім! Інформація тим хто з Нової Шотландії. Якщо ви працюєте в ІТ або шукаєте роботу в цій сфері, приєднуйтесь до нашої групи: t.me/Halifax_IT. Тут ви знайдете однодумців, корисні поради та можливості!
-
Дякую
-
привіт, а як будеш зазначати, щоб подовжили через рік? наскільки я знаю, то трохи не так працює, просто опрацьовують заявку (зараз це зазвичай протягом місяця), і подовжують на три роки з поточної дати
-
Отримав доступ до нового claude code + нова 3.7 sonnet Вибачте мою французьку, це пиздець Runs in terminal, auto scans/searches/reads your full codebase, edits files, commits, pushes, PRs Воно за 5 хвилин зробило те, шо я робив 6 годин, при тому зробило краще, бо я забув про activity logging, а воно ні, in our perfect code style/standard with all bells and whistles you'd expect and 0 mistakes. Для цього від мене знадобився промт довжиною в 1 речення. 🙈
-
Привiт, я не буду нiяк зазначати, не казав такого. Просто люди показували свiй timeline де розгляд займав рiк, тому я написав, що я був би тiльки радий, якщо б заявку, яку я збираюся подати розглядали рiк. А так, сподiваюся, що багато людей вирiшить застрибнути у останнiй вагон, створиться якась черга, i, можливо, будуть розглядати трохи довше. Також чув "лайфхак", що можна навмисно забути додати якийсь документ, офiцер буде змушений дозапросити його, потiм його можно довго досилати, таким чином потягнути час. Але я так ризикувати не хочу, боюсь що офiцер просто зареджектить
-
++ дата початку просто ігнорується
-
то таймлайн на подачу до 31 березня 2024, тоді чомусь у багатьох довго розглядали. знаю з десяток кейсів подач у грудні 2024- січні 2025, приблизно місяць у всіх розглядали. ну може якщо друга половина березня, то трохи довше буде.
-
так от хз шо воно буде уявимо шо лишаться тільки архітектори, які стануть таким собі гібридом між архітектором, ai-powered developer та prompt engineer Але звідки їм братись, якщо не буде девів? Як будуть розуміти код ті, хто його не писали, тому шо за них писав ai? Відповіді на ці та інші питання читайте в новому випуску щотижневика "А хуй його знає"