(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
PoC for passwordless authentication in an authentication microservice with stateless JWT auth плюс-мінус На існуючій codebase, сервіс не самий великий, але й не маленький, і нюанси там є, oauth mfa і все таке інше
-
Хз, дуже часто на роботі пишеш інтеграцію якогось рішення в існуючу велику систему, а не з 0. Щоб це зробити краще за інженера, то модель має мати великий контекст які вони зараз не підтримують. Інколи я дебажив щось тижнями, а потім писав блог як це зробити і ChatGPT був useless, бо це просто не описано в інеті.
-
ставай в чергу, воно at capacity
-
docs.anthropic.com/en/docs/agents-and-tools/claude-code/overview
-
дозволили )
-
Вже
-
нащо це мені? ) у нас є імплементація username/password, є oauth, є sso, є mfa до купи, а тепер я зробив PoC для passwordless via magic links as an alternative auth method
-
я хз шо вони і як там роблять з контекстом, але ще я її сьогодні натравив на наш найбільший сервіс з плюс мінус 500к строк - без проблем зробило таску на ньому теж, при тому рівень розуміння - той самий або кращий за мене, воно падло ще сука коментує шо воно там роздумує
-
він хоче економічний ріст під час рецесії, геніально чекаємо монетизований контент в АІ
-
UKRAINE2022 вказували?
-
в bsc газ копійки
-
якщо по якійсь причині не можна прямо на бінанс, можна paytrie -> metamask/other wallet -> binance
-
Ога usdc-bsc наприклад, сума залежить від лімітів interac i guess