(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я додавала, але кажуть не треба. Достатньо спеціаліста. Ну і на сайті wes це написано
-
Я так розумію бакалавра не додавали? Бо в мене з цим теж питання було бо я не знала вони прирівнюють ч ні і чи треба бакалавр. Написала в wes але відповіді поки не отримала
-
я сказала що гірше :)
-
насправді, там ще лишається інша купа проблем, починаючи від неприйнняття соціумом
-
Так делали же
-
Я обычно высказываю то, что думаю. Потому что не нужно было душнить, если не прав.
-
Но ось вони начебто і залишаються, бо но чойс
-
Проблема тільки у людей які на спонсор візі, от за них мені грустно
-
А зуби теж не вирівнювати? Або пластична хірургія - це ж гірше з будь-яку зміну статі
-
А так не делали?)
-
Ну то просто може вплинути на фючер емплоймент, я бы просто взяв гроші, виглядае як виграв лотерею
-
А ему говорят: своего босса не надо дебилом выставлять.
-
Публично
-
Потому что когда его троллирует сотрудник, который оказывается прав, то это кек
-
Ну в конце обосрать Илона можно) разве что жертвой не ставать
-
така трагедія прям )))
-
Ну да, джек пот. Просто не треба нічого писати в сошиал медіа, просто берешь бабки, і їдешь блять на гаваї
-
Так пишуть що всі і ливають, типу ніхто не хоче цей хардкор режим, беруть гроші за 3 місяця і арівідерчі
-
І в мене стрічка, новини з украіни, де люди гибнуть, і від холоду діти гибнуть І тут сука айтішники з 200+к селарі, блять плачуть
-
Ну про яку якість? Я недавно писала як викинула стакани з рашиським гравіруванням
23 Jan 2023, 01:02
Post 64622 of 624374
about 4 hours ago