(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так сенйор софтсерву 😁
-
дякую
-
О) супер
-
Привіт! Зходи до аптеки просто. Там зараз працівники мають змогу рекомендувати ліки за новим законом. Або волк-ін.
-
Всім привіт. Хто може підказати шо робити якшо загубились проти алергічні каплі для ока? Я нещодавно прибув до ВС та й страхівка ше на пошту неприйшла. Чув, що на запис до лікаря треба чекати страшно овго. Як тоді бути?
-
Монреаль дуже хвалять, можна туди їздити, якщо в Оттаві стане сумно
-
Я йду додому об 11 вечора, на вулицях нікого. Це вихідні даунтауна. В Канаті одна прикольна пивоварня закривається о 5 вечора в суботу. Місто мало прикрашають на свята, фестивалі є, але доволі мінімалістичні, порівняно з Києвом. В принципі, є музеї, прийнятні паби, концерти, прикольні розваги. Але це все потрібно заздалегідь шукати та планувати. В цілому, жити можна.
-
Бо якщо ти отримаєш офер, то в тебе попросять референси. І логічно дати контакти людей з штатів, щоб вони дали рекомендацію, ані ж твій менеджер з України
-
Мені здається англомовні більш падкі та толерантні до реклами та краще конвертуються. То вони раді попасти на чергову знижку (ні)
-
Я тільки писала, що я контрактор. І питала на роботі, чи можу я назву проекту написати, щоб не порушувати NDA
-
Все время был на одном проекте из штатов, крупная мед организация DaVita, звучит логично, спасибо за совет
-
А cкільки в тебе в СофтСерві було проектів? Були з Європою або штатами? Я б взагалі проекти писала, що ти там робив і ставила відповідні локації. В мене як раз так спрацювало.
-
Трохи цибулі і борошна, щоб було соковитіше тай люблю цибулю
-
Та за столько лет уже отвык родичей видеть, как запретили в лнр въезд если нет местной прописки или адресной карты так и всё.
-
люблю любые драники, больше всего признаю натёрные и с луком
-
Багато в кого родичі в Україні) навіть якщо не повертатись назад жити, то мати можливість приїхати на тиждень і побачити рідних - непогана штука)
-
існує анекдот про те як Ґвідо ван Россума не взяли в компанію тому що в нього було написано Python Developer а їм був потрібен senior python developer
-
спасибо, инженера я просто с рабочей лычки скопипастил, если так судить то больше Java Developer тогда подходит, есть у них такой термин?
-
Хех. Паніки трошки підпустить. Погано шоль. Гарно!
-
А що ви маєте на увазі під вайбом?
23 Jan 2023, 01:02
Post 711 of 619120
less than a minute ago