(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дипломований докопайло )
-
Master's degree in Software Engineering, прошу
-
Докопався як сеньор прям )
-
А коли не знаєте - то краще питати, а не стверджувати, але то таке - я докопавсь
-
Ні, до прильота буде усна домовленість, а по прильоту - вже job offer
-
Да я ж не знаю як воно працює, може там єдина база якась і помітять там відразу брехун і гудбай
-
Ну тоді не вказуйте нічого та шукайте вже по факту, в чому питання)
-
Перміту то нема. Дають по прильоту
-
Я от не згоден що не порядно. Ви в те місто приїдете коли дадуть контракт. Опен ворк перміт є, ніякої підтримки від роботодавця непотрібно. Бонус на переїзд я би сильно не просив з порогу - дадуть якщо дадуть. Єдине що треба уточнити це підтримку при подачі на PR. Але ви б це робили навіть якщо вже були в Канаді. І якщо ви будете жити в місті де знаходиться HQ компанії, то про це можна не згадувати аж поки вам не пришлють офер. Бо ця процедура дуже проста для них.
-
Зрозуміло. Не дуже порядно виходить але що робити
-
Я брав адресу Holiday Inn в місті головного офісу компанії.
-
Адресу і місто з голови просто біля офісу? )
-
Реально. Але треба всюди вказувати місто і адресу в Канаді. В резюме, в анкеті. А потом вже на звінку з HR розказати що маєш опен ворк перміт, але в Канаду ще не приїхав - і тому можеш жити поруч з офісом. Не всі цьому будуть раді, але я так знайшов без проблем.
-
Так, реально.
-
Подскажите искать за пределами Канады реально или трата времени? Отправляю все в путоту без ответа пока
-
Вчора підключив Fido з пакетом 20gb + дзвінки по Канаді по акції за 50 cad. Пожалівся їм, що не зміг замовити сімку з доставкою то ж завейвили плату 50 cad за перше підключення.
-
Привіт, раджу все-таки зателефонувати в найближче консульство і запитати, тиждень тому на онлайн запис не було вікон до кінця року взагалі (Оттава, Торонто)
-
Мне дали в Fido за $35 в месяц 20 ГБ
-
Могу рефер линк на Fido дать, 1 месяц будет бесплатно. У меня 10 Гб , по Канаде звонки анлим цена с налогами 50$ в месяц .
-
розумію. Я ще просто думаю, що якщо я піду до юриста тут, то може просто ще зроблю апостиль, тоді можна не їхати в посольство (юрист в Україні казав що для валідної довіреності це або підпис консула, або апостиль)
23 Jan 2023, 01:02
Post 72342 of 627656
16 minutes ago