(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А де тре було писати?
-
Чому не працює програма від IBM?))
-
В Торонто GTA ми приїхали, а це шось міняє?
-
Хз, як індуси/ китайці допомагають, теж дивуюся, цілі отраслі зайняті виключно «своїми». Мабуть українці займуть нішу прибирання та будівництва, а кухня то вже взагалі по блату )))
-
Бо не туди писали. Ви напевно в якійсь Вінніпег приїхали?
-
Багато хто без мови приїхав , дипломів і якогось досвіду. Через це більше ними займаються ...це моє припущення
-
Ну а як вони вам в айті допоможуть? Хіба якщо хтось працює в компанії - то може надіслати резюме. А так не будуть замість вас розсилати 🤷🏻♀️
-
Ліпше б і я не чула… дуже охоче пропонують чорну роботу, яку і без них легко знайти, і дууже ображаються коли відповім: Дякую, не можу по стану здоров‘я пакунки 20 кг вигружати з траку/ в холодному цеху працювати… про дипломи краще не згадувати взагалі, бо то образа неймовірна
-
Просто на різних мовах було написано, в мене не вийшло зрозуміти відразу питання
-
Мова була про те, що укр спільнота добилась для нас cuaet, безкоштовний мед екзамен в деяких провінціях Думаю допомогою з пошуком роботи займаються спеціальні організації, про українські такі я не чула ..
-
В яко му сенсі «Що?» що саме не дуже виходить? Ота сама « допомога української спільноти» не дуже допомага отримати першу роботу в канадськім ІТ
-
Що?
-
Та шось не дуже виходить ;-( спільнота по знайомству роботу на кухні в супермаркеті влаштувала, і ото все. Де Тим канадським досвидом кухонним вихвалятися? Хіба на таку саму роботу в кухню попросять ;-(
-
Якщо бакалаврат заочно, то може бути квітень, травень, червень
-
Якщо магістратура була півтора роки то січень
-
Як де. Зазвичай червень
-
Напомните плиз, в каком месяце диплом в Украине выдают? заполняю форму hireright для бекграунд чека
-
Alexander Lavoie: user has been CAS banned
-
Та ні, тоді та страхова платить
-
засудить, даже если авария была не по твоей вине а виновного?
23 Jan 2023, 01:02
about 4 hours ago