(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А если никогда не водила и только приехала в Канаду например одна, друзей родственников там нет, где «свою» машину брать чтоб на права сдать?😐
-
не знаю з приводу інкубаторів ці типу кажуть що є офіс в онтаріо, ревеню в last fiscal year >$1000k/y, дают пейроли, офер, виплачують зп ітд, тобто ззовні виглядає, що ти на них працевлаштован вони беруть собі пару сотень на місяць як fee
-
Що реально провінційний експеріенс обіцяють? Це щось схоже на бізнес-інкубатори в Польші?
-
переезд в Канаду - неплохой повод сменить заодно и стек с phpшного на какой-то более вменяемый))
-
да и вроде в этом чатике кто-то на нем пишет, пусть расскажет как обстоят дела с поиском работы
-
ну, на indeed довольно много вакансий по тегу php
-
Ну там від php тільки спогади на редіт, наскільки я чув
-
вось так узяў і закэнсэліў усіх хто працуе на meta
-
Розумію, але чесно радий, що по дефолту не маю можливості потрапити у такі команди)
-
Переклад диплому можна самостійно, решта апостиль передає сам
-
чи хтось працював через прошарки типу pilot.co/ чи www.deel.com/ обіцяють провінційний експірієнс, пейроли, оферу та все інше й виглядають як справжні цікавить може чув хтось про них щось?
-
Скажу по секрету, коли я ще працювала рекрутером, шеф сказав не наймати людей з досвідом в php навіть на вакансії де треба було ну просто любий досвід з мовами програмування З чим це пов’язано - не знаю, но в Канаді бачу те саме
-
Так а в ВЕС загружать нужно что загружать ? Дипломы оригиналы или то что выдаст апостиль?
-
но вроде не обязательно на сам вес загружать, ничего не стоило - по этому загрузил на всякий случай
-
Оля читает жопой, пойду перепроверю 😒
-
ну там есть пункт загрузить доки - я загружал)
-
На wes нужно загружать дипломы, не просто заявку создавать?
-
Я через GC key аккаунт теж робив, окремі анкети на себе та дружину, отримали паспорт ріквести на наступний день, паспорти вже в Оттаві - чекаємо на вклейку. Робили ось по цьому відосу: youtu.be/X3m8PsZRgjs
-
Щось я дивлюсь по вакансіях, що місцеві взагалі не чули навіть що таке PHP... Але наче golang канає
-
Ще RBC insurance норм www.rbcinsurance.com/personal.html Можна онлайн все зробити
23 Jan 2023, 01:02
Post 73161 of 627722
4 minutes ago