(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я брал эту страховку, удобно, что можно онлайн. www.squareone.ca/ Там можно настроить под себя и глянуть сразу, какая выйдет цена. У меня вышло 40 долларов в месяц за 1 bedroom + den apartment
-
Підкажіть будь ласка, скільки може коштувати страхування житла (таунхаус/semi-detached/бунгало) яке знімаєш десь в районі Канати (Оттава)? І чи завжди саме тенанти повинні страхувати, чи буває й так, що лендлорд має своє страхування? І ще скільки в середньому взимку ютілітіс коштують на сімью 2 дорослих + 2 дитини? Дякую)
-
Так, інакший доступ, через типу як банк ід. І там не веб форми, а ще й пару пдф форм
-
Привіт. Є хто летів по Foil-less і вклеїв візу вже в Канаді? Якщо є інструкція поділіться пліз. Це в тому же аккаунті (на portal cic.go.ca) де на CUAET робили чи інакше ? Питаю бо знайшов інструкцію де треба робити GCkey account (інакший доступ на портал).
-
Sin даёшь работодателю уже после оффера и трудоустройства. Кроме как для выплаты ЗП он не должен быть им нужен.
-
Ні, не давайте нікому нічого. Тільки якщо довіряєте роботодавцю, то йому можна
-
Кто нашёл первую работу интерном разработки в Канаде?
-
Кто то знает такую организацию как career Foundation? Они просят предоставить им документы для трудоустройства по типу Sin number, это безопасно или как?
-
дякую, так приглядаюсь куди буду подавати заявки в майбутньому))
-
Справедливости ради был один вариант на бюджет 60к кадов))) ну это вам в статистику минимума на 150)
-
так, має пройти)
-
Показывай резюме/линкедИн
-
резюме скоріше за все якось не правильно написане
-
Думаю это их отсутствие бакалавра пугает?
-
У меня вообще 0 дипломов) фидбек пока не очень, 50-60 отправил и 0 ответов
-
ontario advanced diploma (3роки) і можна добити 4 рік на бакалавра.. поки рішив пройти 3 з коопами
-
Цікаво, дякую
-
Жестко, выходит в Канаде таки диплом важен очень
-
в окта на сайті поклацав позиціїї там у вимогах пише bachelor\master не зрозуміло чи ontario advanced diploma у вас пройде
-
калі я добра памятаю
23 Jan 2023, 01:02
Post 73181 of 629853
14 minutes ago