(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тоді взагалі норм. Не думаю, що перекласти електронну довідку буде дешевше $40 в Канаді.
-
понимаю, майнд геймс
-
Ебать ты клоун конечно
-
Не говоря уже про то, что даже атака тэц - это решение направленное только против гражданского населения, к победе на поле боя их это не на секунду не приблизило. Поэтому какая тогда разница атаковать тэц, либо сразу жилые дома, если цель одна - максимальный ущерб гражданским
-
по тец не будем, но в многоэтажку будем 🤝
-
Не по конкретной многоэтажке, но по району ебнуть и «куда попадет, туда попадёт» - вполне в их стиле, у тебя ещё за всё это время не хватило логики понять их мышление?
-
вбивай координаты
-
да, такие - ебнем по днепропетровской многоэтажке
-
Какими бы они мразями не были, но с базовой математикой там все дружат. Пускать вот так ракеты, где 1/10 вероятность попадания в цель - это не просчёт и не они мол целились там в какую-то тэц, а взвешенное решение убивать украинцев.
-
При заказе на сайте есть опция - можно выбрать язык и получаешь сразу английский вариант.
-
А хтось вже замовляв в консульстві Торонто поштою довідку про відсутність судимостей? Вона точно українською приходить? Бо я замовляла довідку підтвердження водійського стажу також поштою за $40, вона одразу англійською прийшла. І нічого перекладати не треба було.
-
за таким же, каким они в прошлый раз попали не туда
-
Вдруг кто хочет чем-то помочь пострадавшим семьям
-
Сестра загиблої у Дніпрі 15-річної дівчинки 5375 4141 1493 7773 Лебідь Аліса Все перевірено.
-
І цій дівчині теж. Писали типу що шахрайка, але ні. Вона ще й коханого у минулому році втратила. Загинув на фронті. Ось так живеш собі і тут нація свинособак раптом вирішила тебе «спасти»… Монобанка сестри send.monobank.ua/jar/7zRBstfCFk
-
Знайома нашого підписника Інфу перевірили Можна допомогти Ось що нам написала подруга дівчинки: Привіт, шодо дівчинки з Дніпра, Єви Кононко, яка постраждала від прильоту сьогодні, я її особисто знаю, ми разом навчалися в дитячьому садочку, батьки знайомі звісно ж, і звісно я знаю де вона жила, я була на місці подій, там під‘їзду тупо нема, вона с 8 поверху летіла вниз, там панелька шо картковий будинок склалась 5375 4141 2780 7088 Гребенюк Алла
-
Если они по ней целились, то каким хуем за 3.5 км попали?
-
Надеюсь сможешь разглядеть
-
я не говорю что это правильно\неправильно, я просто говорю по чему целились и уже не раз
-
покажешь откуда готовилось нападение?
23 Jan 2023, 01:02
Post 8678 of 628399
12 minutes ago