(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В рамочку на стіночку, @username_is_tooo_short це тобі
-
По візовим питанням краще в CUAET групу. Але якщо коротко, то просто йдете в банк оплачуєте по реквізитам vfs суму за кур‘єра, берете чек, паспорт і зворотню адресу вкладаєте в конверт і шлете у візовий центр.
-
Дякую, можливо я не все запам'ятала.
-
То пендінг транзакшн при погашенні кредитного ліміту кілька днів? То якцщо я щось купую в останній день, чи передостаннії, перед due to date то я ніяк не покрию ці взяті кошти. Тобто новий період почнеться з боргом. Тобто в останній та передостанній день кредитку не чіпати, а відправити на неї кошти?
-
а, та не. В pending вроде висит так же, а вот сам платёж может ещё идти +пару дней. Но если ты платишь где-то в день выставления счёта, то не страшно.
-
Довше висітиме в pending. Але це слова співробітників банку, я різниці не побачила
-
Мені не подобається, що тут не потрібно підтвердження оплати в мобільному додатку. Типу - ви точно хочете це оплатити, нажміть ОК. Як в Моно
-
Почему?
-
Це означає, що ви повинні на due date оплатити мінімально 10$. Але це погано, краще оплачувати все що в стейтменті
-
всі картки в одному акаунті, можна просто зайти в профіль кредитки та натиснути 'Make paymanet' і обрати Chequing or Saving
-
в мене мінмальний завжди стоїть $10 чомусь а due date може бути 2к, наприклад, це виходить я можу 10 баксів кинути одразу, але до due date треба покласти 2к?
-
Не треба через bill
-
До речі, у вас кредитка додана в список акаунтів, чи ви через pay bill погашаєте?
-
Не чекай, користуватися можна і треба. Просто щоб на due date той стейтмент було погашено (чи хоча б мінімальний платіж погасити, але це погано для рейтингу).
-
Дякую)
-
От мене це заплутало повністю, бо пендінг поповнення змішався з витратами якось по дивному, і баланс вже змінився на більший ніж був. Взагалі нічого не зрозуміло. Банкінг минулого століття тут)
-
Можешь сразу пользоваться.
-
І біда з поповненнями в тому що воно віситиме у пендінг кілька днів, тому це тре враховувати
-
Стейтмент мені прийшов за 15 july - 15 aug Due date: 6 sept Я поклав гроші сьогодні (17 aug) рівно як в стейтменті треба сплатити до due date Чи можу я знову витрачати гроші і в загасити кредит в наступномі місяці чи треба чекати коли настане due date і потім можна користуватися кредиткою?
-
Сообщение придёт. Можно онлайн оплатить будет. Карта костко та же остаётся. Не обязательно кстати сразу оплачивать.
23 Jan 2023, 01:02
2 minutes ago