(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не треба через bill
-
До речі, у вас кредитка додана в список акаунтів, чи ви через pay bill погашаєте?
-
Не чекай, користуватися можна і треба. Просто щоб на due date той стейтмент було погашено (чи хоча б мінімальний платіж погасити, але це погано для рейтингу).
-
Дякую)
-
От мене це заплутало повністю, бо пендінг поповнення змішався з витратами якось по дивному, і баланс вже змінився на більший ніж був. Взагалі нічого не зрозуміло. Банкінг минулого століття тут)
-
Можешь сразу пользоваться.
-
І біда з поповненнями в тому що воно віситиме у пендінг кілька днів, тому це тре враховувати
-
Стейтмент мені прийшов за 15 july - 15 aug Due date: 6 sept Я поклав гроші сьогодні (17 aug) рівно як в стейтменті треба сплатити до due date Чи можу я знову витрачати гроші і в загасити кредит в наступномі місяці чи треба чекати коли настане due date і потім можна користуватися кредиткою?
-
Сообщение придёт. Можно онлайн оплатить будет. Карта костко та же остаётся. Не обязательно кстати сразу оплачивать.
-
не, у меня просто потребовали пр
-
Кстати, кто членство в Костко купил - через год надо самому идти обновлять? Сообщение какое-то придет? Или автоматически обновится?
-
Не насчитает. Тебе нужно пополнять кредитку на сумму больше либо равную стейтменту до due date. Если ты там будешь ещё тратить - не страшно.
-
это как у нас на карте минимальный платеж
-
просто выводи баланс в ноль
-
Вірніше до due date? Бо якщо, наприклад, я знову витрачу скажемо 400 перед due date то воно не нарахує %?
-
А хто зрозумів як працює баланс кредитки в CIBC? Наприклад ліміт 1к, був борг 300, прийшов стейтмент - я одразу загасив. Баланс вказує знову 1к, можна юзати знову до наступного стейтменту?
-
Сложно как-то
-
Нудне воно якесь, ось найкращий «скор»
-
В загальному кредитний скор буде рости якщо користуватись кредитами і вчасно все виплачувати, не влізати в борги. Решта вже мікроменеджмент.
-
все что выше 700 уже ок
23 Jan 2023, 01:02
Post 93028 of 629857
about an hour ago