(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ви можете купити ноут за 25 к і в кінці місяця не платитимете vat державі, бо ви його передали іншому підприємцю
-
коли обговорюють рівень за в Польща на b2b завжди мають на увазі суму нетто, тобто без вату. наприклад 20 к, а в кінці місяця виставляєш рахунок на 25 к і тих 5 к vat платиш державі
-
Твій роботодавець переклав то на тебе. Далі куди?
-
Но в целом я согласен, фаанги не так уж запредельно выгодно относительно местных компаний
-
Почему? Это же проблема налоговой системы на которую я влиять не могу, а стоки я сам продаю(когда окно открыто блин)
-
vat це як гаряча картоплина, в кого в кінці місяця в руках лишився - той і платить. його ніколи не враховують як складову зп. його перекладають на клієнта завжди.
-
Звичайно. На пенсію. Обрати такс резіденс
-
Это уже не проблема налогов, а так можно всего вписать, начиная с продажи в неудачные дни
-
В этом плане согласен 🤔 Можно уехать с Канады!
-
Так але ти на це не впливаєш. Не обираєш що купити і коли продати
-
А акції тут при чому?
-
Который в Польше платит сотрудник если работает как фоп
-
Так они тоже облагаются капитал гейном при продаже
-
Да, они поддерживают и tfsa и Rrsp как отдельные счета
-
Ну так це і не стоки вважай) а зпшка в стоках)) не обираєш
-
Який ват?
-
На самом деле чутка больше получается, у меня же половина стоков сразу продается по цене которой оно вестится. Я потом ещё на инфляции за год теряю когда СРА соизволит вернуть лишнее. И это даже без продажи самих стоков :(
-
Так 19 це небагато, тому в канаді 20-25 це норм як бейс сценарій до того як це витрачати і думати над податковою стратегією
-
Кому надо покупают, но я сейчас же про rsu и options
-
В Украине 18+1,5 платила. Выходит, Канада выгоднее 😁
23 Jan 2023, 01:02
Post 93373 of 617665
about a minute ago