(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
думаю це пов`язано просто з кількістю людей, де їх багато то завжди буде хтось поспішаючий/в стресі/просто мудак/you name it
-
але бачила що скоро хочуть заборонити
-
в Оаквілі поки ще ні
-
Штраф
-
що ви бачите перед собою? це - скарб
-
Еее. Дитина 10 років сама ходить в школу. Десь 10 хвилин йти, або метрів 800. Це було перше про що я спитав у вчительки і вона сказала "up to you, if you trust her..."
-
Шось я так і не дійшла за київським тортом, ліньки. Я його й в Україні рідко їла. Купую місцеві солодощі
-
Это зависит от количества если захочет остаться 300к к примеру проще и рациональнее дать им такую возможность чем заставить уехать
-
До речі, правило про справа тут все ж таки є, коли машини під'їжджають до all way stop одночасно. І таки так, зазвичай ніхто ним не користується, а просто дивляться один на одного та розрулюють жестами, так.
-
ну от я про це й кажу) в мене був один урок, але через те що драйв центр далеко від мене то вийшло дві години по часу) Не жалкую теж. Мене навіть екзаменатор похвалила
-
не жалкую що взяв урок
-
покатав з інструктором 1 урок, наступний вже домовились екзамен здавати - здав з 1 разу г фулл
-
рекомендую витратити 100-150 баксів і покататися 2 години з інструктором. Вище правильно написали - він розповість як вам треба їхати щоб здати з першого разу
-
Тільки пр і паспорт отримують знижку :)
-
2 роки на Кіпрі і вже звик, а скоро звикати знову 😂 але тут 4 way stop якось завжди на жестах, пробував і правило правої руки і канадський варіант, всі їдуть як хочуть ))
-
Та я розумію, з іншої сторони мій друг без підготовки в тупу взяв авто, поїздив годинку в тому районі і здав, тут вже як пощастить адже можна і після інструктора затупити і головою не покрутити)
-
Драйв чатику скинули класне відео, там чувак так і каже що якщо вже всі стоять і туплять то він потихеньку починає їхати і якщо пропускають то він розблоковує цей хоровод)
-
Ні це офіційне правило яке каже що на рівнозначному перехресті пріоритет має той хто з правої сторони
-
Правило правої руки - це щось по типу правила буравчика?
-
Чуєте, хтось має чатіки по роботі, Торонто або місауга? Але по обичних роботах, не айті
23 Jan 2023, 01:02
224181/638794
2 minutes ago