(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так от хз шо воно буде уявимо шо лишаться тільки архітектори, які стануть таким собі гібридом між архітектором, ai-powered developer та prompt engineer Але звідки їм братись, якщо не буде девів? Як будуть розуміти код ті, хто його не писали, тому шо за них писав ai? Відповіді на ці та інші питання читайте в новому випуску щотижневика "А хуй його знає"
-
це дуже класно. Звідки новим сіньйорам братись, скажіть будь ласка?!)
-
ну ок, пришвидшили продуктивність в 72 рази, супер
-
Так, це тул, так, ми станемо в 5 чи більше разів продуктивніші (якщо підтягнемо ще qa так, шоб вони за цим встигали) Але те, що ще більше девів втратять роботу - це факт не тільки джуни вже не потрібні, міди теж
-
I mean All that shit about 'stop writing code and start solving problems' etc etc But I did feel a bit useless
-
PoC for passwordless authentication in an authentication microservice with stateless JWT auth плюс-мінус На існуючій codebase, сервіс не самий великий, але й не маленький, і нюанси там є, oauth mfa і все таке інше
-
Хз, дуже часто на роботі пишеш інтеграцію якогось рішення в існуючу велику систему, а не з 0. Щоб це зробити краще за інженера, то модель має мати великий контекст які вони зараз не підтримують. Інколи я дебажив щось тижнями, а потім писав блог як це зробити і ChatGPT був useless, бо це просто не описано в інеті.
-
ставай в чергу, воно at capacity
-
docs.anthropic.com/en/docs/agents-and-tools/claude-code/overview
-
дозволили )
-
Вже
-
нащо це мені? ) у нас є імплементація username/password, є oauth, є sso, є mfa до купи, а тепер я зробив PoC для passwordless via magic links as an alternative auth method