Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці Ленглі/ Langley UA Chat

Українці Ленглі/ Langley UA Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
328 Posts 62 Posters 1.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Squirrel
    wrote on last edited by
    Добрий вечір громадо. Шукаю житло у Ленглі центр,з першого липня,у пішої доступності до зупинки 503 автобуса.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7081216326T Offline
    t7081216326T Offline
    Lavryha
    wrote on last edited by
    Привет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sky Line
    wrote on last edited by
    Шукаю румейта з ким можна знімати квартиру , Танзаус чи дім з 1 липня .я хлопець мені 26 років , працюю , за здоровий образ життя ) Пишіть у приватні )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT менеджер Олена
    wrote on last edited by
    ❗Запрошуємо дітей та підлітків 🇺🇦 (5-18 років)на безкоштовний онлайн майстер-клас "Перетвори захоплення гаджетами в корисне хоббі". Ціллю майстер- класу є - перенаправити захоплення гаджетами 📱 в перспективне хоббі та показати можливості розвитку в цій галузі. Теми, на вибір, з якими зможе ознайомитись дитина: Java - створення ігор Python🐍 - створення додатків Web(HTML,Css, JavaScript)🧩- створення сайтів Blender - 3D моделювання🏠 Scratch 🐱- сотворення ігор та мультиків Unity🏙️- створення професійних ігор Roblox 👾 - створення ігор та ігрового світу Digital Art 🖼️ - Фотошоп та відеомонтаж та багато іншого Зацікавились? Тоді пишіть ➕ в особистих для запису
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Georgiy Papyan
    wrote on last edited by
    Где ты был раньше((
    1 Reply Last reply
    0
  • t464301638T Offline
    t464301638T Offline
    Валера
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток! Обращайтесь за помощью в приобретении автомобиля (финансирование, лизинг, кэш). Если вы работаете и находитесь в Канаде больше 3 месяцев, у вас есть реальные шансы получить одобрение от банка на финансирование (кредит) с платежами от 400$ в месяц. Возможны варианты с нулевым первоначальным взносом. В наличии более 450 автомобилей 🅿️🏎️🚐🚗🚙🛺🅿️ Это будет особенно актуально для людей с минимальным знанием английского языка или вовсе без него. Мой номер: +1 (672) 472-1712 (mob/WhatsApp) Мой Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100081219574542&mibextid=LQQJ4d На моем счету более сотни довольных клиентов. Буду рад стать вашим полезным проводником в таком ответственном деле, как приобретение автомобиля!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1071009903T Offline
    t1071009903T Offline
    sad story
    wrote on last edited by
    Привет , ищу модель для развития портфолио. Все подробности в личные сообщения !
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Вітаю, друже, я хочу представити вам цю надійну та прибуткову компанію, де ви можете заробляти від 7% до 12% на день, а дохід гарантований на 100%, і гарантований мінімальний депозит становить 150 доларів США, і якщо ви внесете 150 доларів США зараз після 24 годин депозиту, ви отримаєте можна заробити 7 доларів на день. через 3 дні ви можете заробити 21 долар, ваш загальний баланс становитиме 171 долар, і ви можете реінвестувати, якщо хочете, або зняти гроші та подивитися, як працює проект І я хотів би надіслати вам посилання на компанію, щоб ви могли зареєструватися та розпочати роботу, якщо вам це цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Сьогодні додався товариш Zygmunt і отаке розсилає:
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P