UA to Calgary🇨🇦
-
Ну cueat дійсно відрізняється тим хоча б що open на відміну скажімо від тих що отримані через lmia шляхи
-
ну тут дело в том что люди считают что пометка Cuaet , меняет все , и обычный wp стает не обычный протсо потому что есть эта пометка
-
Я не імміграційний консультант, але в описі програми нема тих вимог як в AOS і відповідно саме тієї проблеми я не знаходжу
-
але ж для Alberta Express Entry Stream OWP підходить?
-
Проблема в тому що для opportunity stream є конкретний перелік підстав для роботи в альберті, і owp cuaet там не підходить
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx
-
не могу понять проблемы которую рисуют , нам дают просто разрешение на работу и все . И потом уже с этим можно получить опыт в какой то сфере , выучить язык . и подать на резидента .
-
Що за tech pathway?
-
Поки що про зворотнє мови не було, я ніде інформації такої не зустрічав, eligibility прописані на офіційному сайті, не мають явних протиріч з cuaet / owp
-
Tech stream - валидный?
-
Знову ж, мова йшла лише про opportunity stream
-
Да, но ранее уже обсуждалось что провинциальные программы для украинцев с CUAET не подходят
-
В Альберті з цікавого є Alberta Tech pathway, або Express Entry Stream
-
В данной группе 99.9% украинцы приехавшие в этом году или планирующие, думаю вопрос PR мало кто проходил. Если интересуют возможности провинций, то Альберта не особо даёт условия. Рассматривайте Манитобы или Саскачеван
-
Ребятки подскажите, сложно ли в Калгари получить постоянное проживание ?
-
Незнаю
-
Окремо, чи вже можна сидіти разом?
-
10 днів + вроді, якщо я не помиляюсь.
-
Привіт усім. На 8й день карантину, у обох позитивний результат на ковід. Що буде далі?
-
А ещё такие занимают место у хостов, ненормальные…
26 Jan 2023, 06:42
14452/105226
4 minutes ago