UA to Calgary🇨🇦
-
Вы по моему чат перепутали
-
Всем привет! Ребята, пытаюсь записаться на сдачу биометрии во Львове все даты просто белые. Кто как и где записывался. Может у кого-то уже получилось во Львов записаться, поделитесь опытом 🙏
-
50% - це були типу меінстріт 30% - все було здане 19% - брали мій номер, казали з 1 з'являється варіанти і мені зателефонують 1% - дала мені номер, сказала що з 15.07 має бути 2-х квартира, зателефонувати блище до цієї дати. Я знайшов раніше.
-
і що відповідали?
-
Я коли домовлявся про перегляд, ще старався по дорозі зайти в будівлі з квартирами, там в багатьох є менеджери і запитував чи є вільні квартири під здачу.
-
тут тільки терпіння допоможе та гроші мінімум на 3 місяці вперед
-
доброго дня! потрібно звертатися до перекладача, який має ліцензію. Нотаріально я нічого не запевняла, лише переклад із печаткою перекладача. Але це було у квітні, я не знаю як зараз
-
Мы снимали первое жилье без истории , зависит от хозяев , просто дольше будете искать
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто робив переклад документів, як правильно це зробити? Треба робити легалізацію документів чи тільки нотаріально завірити?
-
Прошу підказати. Яким чином шукати помешкання? Адже без кредитної історії та рекомендацій від попереднього арендодавця я так розумію аренда неможлива. Яку стратегію хто використав у цьому питанні? Дякую.
-
Всё равно нужное
-
Лучше сделать в онлайн , как то кто делал с Украины высылали
-
Треба мати під рукою лише будь який документ з посольства, я дала запити на паспорт. Вони вже по коду оформляють дозволи.
-
Дякую
-
Доброго дня. Мене запитали де батько дитини. Я відповіла що в Україні. Документи не просили ніякі надати з цього приводу.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, хто вже прилетів до Калгарі, наступне: у мене і в дитини 14 років візи вклеїли в паспорти, їдемо без батька, чи запитують дозвіл від батька чи не потрібно?
-
Гарна пропозиція
-
Добрый вечер,я Юлия парикмахер колорист💇♀️,есть свободные места на 20-21-22 июля,жду встречи с вами😊
-
www.rbcroyalbank.com/credit-cards/tools/compare-credit-cards.html Вот здесь всевозможные карты от RBC. Вы можете выбрать и сравнить что вам подходит
-
Если оформлять в RBC, то только карту Westjet, это топ
26 Jan 2023, 06:42
Post 17286 of 100990
about 2 hours ago