UA to Calgary🇨🇦
-
Ким нею? Посередницьким сервісом kiwi? Ну як мінімум це не вона, а як максимум, нікуди не літає
-
Тому купили квитки за 250CAD😂
-
А ви нею літали що так говорите?
-
Це 04 серпня. Спробую половить ночами через впн
-
А якщо є 2 чи 3 пересадки, ходити із пачкою паперів?😂
-
Якщо чесно він мені взагалі не подобається
-
А яка це дата? Бо для Дубліна щось дорого дуже
-
Купуйте на сайті авіакомпаній, майже завжди там кращі ціни і ніяких додаткових приколів + якщо щось не так, все легше вирішити, без посередників
-
Так, у них купа додаткових сервісів: вибір місця, гарантія ціни, страхування багажу і тд
-
Це skiplagged пропонує варіанти
-
Там зазвичай можуть іти якісь приколи з оплатою карткою, типу комісія за всі картки, які є у тебе, або ціна різко зміниться
-
Теж правда)
-
скупий платить двічі)
-
Мало вірю, що вийде купити за 718, коли у всіх під 850 ціна. А що це за сервіс?
-
А те що люди через kiwi квитки купують, для мене дико. Вкрай не надійна посередницька компанія, яка може підкинути кучу проблем, якщо щось пішло не так. Випадки, коли все так іде розглядати немає сенсу
-
Ну ціна на 150євро різниться
-
Як на мене варто купувати квитки на сайті авіакомпанії. Перед цим лише глянувши пересадки, чи скомбінувати маршрут десь, якщо потрібно звичайно
-
він просто шукає та коструює кльові пересадки. і дає посилання на офф сайт перевізника
-
Варто купувати квитки через skiplagged?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
26 Jan 2023, 06:42
34 minutes ago